Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Primarul Zalăului a semnat un contract de finanţare de aproape 22 milioane de euro


În baza contractului de finanţare prin fonduri europene, banii vor fi folosiţi pentru creşterea gradului de confort al locuitorilor municipiului şi presupune achiziţionarea a 20 de autobuze electrice sau reabilitarea mai multor străzi din oraş


Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a semnat azi, 29 august 2019, cu reprezentanții Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, un nou contract de finanțare din fonduri europene.

Valoarea totală a contractului este de aproape 22 milioane euro, bani din care se vor achiziționa 20 de autobuze electrice, se vor construi stații de încărcare electrice și se va reabilita infrastructura rutieră pe str. Gh. Doja, str. C. Coposu, str. 22 Decembrie 1989 și str. A. Iancu, respectiv se vor executa lucrări de preluare a apelor pluviale, intervenții pe carosabil, trotuare, spații verzi și piste de biciclete.

„Lucrările care se vor realiza în cadrul acestui proiect vor crește gradul de confort al locuitorilor municipiului Zalău, fiind reabilitate aproape toate arterele importante ale orașului: Bulevardul M. Viteazu, str. S. Bărnuțiu, str. Cloșca, str. Gh. Doja, str. C. Coposu, str. 22 Decembrie 1989 și str. A. Iancu ”, a declarat Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj