Connect with us

Ştiri din Sălaj

KFC, Jysk, Noriel, CCC sau Benvenuti, din toamnă la Zalău


Sunt doar câteva dintre magazinele care se vor deschide în noul centru comercial din municipiu care urmează să fie deschis în această toamnă. Branduri precum New Yorker, C&A sau KFC vor şi ele prezente în Zalău Value Center


Deşi aproape în fiecare reşedinţă de judeţ există câte un mall şi poate chiar mai multe în oraşele mai mari, Zalăul a fost privat de acest privilegiu din diverite motive, astfel că în oraş nu există un centru comercial în care să existe branduri cunoscute, dar această situaţie se va schimba în această toamnă, odată cu inaugurarea Zalău Value Center.

Pe o suprafaţă de 19.000 mp, se va ridica cel mai mare centru comercial din oraş, iar deschiderea ar urma să aibă loc în această toamnă. Lucările sunt în toi şi din câte se pare, în grafic.

La Zalău Value Center vor fi prezente magazine renumite precum Jysk, Benvenuti, New Yorker, Noriel sau CCC. Conform moneybuzz.ro, lista completă a brandurile care vor deschide magazin în cel mai mare centru comercial din Zalău este: Jysk, Altex, C&A, Orsay, Yves Rocher, Digi, Klarmann, Telekom, Vodafone, Animax, Boutique 17, Benvenuti, Various Brands, New Yorker, Noriel, CCC, Takko, Deichmann, Pepco, Hervis, DM Drogerie Markt, Compas, Cador, Sofiaman, Rankine.

Trebuie menţionat faptul că pe lângă aceste magazine, se va deschide şi un hypermarket Carrefour, care de fapt este şi cel mai mare angajator din Zalău Value Center.

Cei care sunt mai pofticioşi sau doresc să mănânce în oraş în noul centru comercial o vor putea face la KFC, Mesopotamia, Spartan şi Porto Gallo.

În noul centru comercial va funcţiona şi o agenţie a Băncii Transilvania, precum şi diverse farmacii, o unitate Fornetti, dar şi mai mulţi retaileri locali sau un centru de schimb valutar.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj