Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Comuna Valcău de Jos a petrecut la finalul săptămânii


Duminică, 25 august, în comuna condusă de Ioan Roşan a avut loc sărbătoarea Zilele Comunei Valcău de Jos, un eveniment frumos la care au participat oficialităţi importante din judeţul Sălaj, în frunte cu prefectul Florin Florian sau deputatul Lucian Bode, fiu al satului


Duminică, 25 august, a fost mare sărbătoare la Valcău de Jos, având în vedere că în comuna condusă de primarul Ioan Roşan a avut loc sărbătoarea Zilele Comunei.

Membri comunităţii locale au avut astfel şansa de a se întâlni cu toţii la un spectacol grandios, să socializeze şi să se simtă bine, lăsând la o parte grijile şi stresul de zi cu zi.

Primăria şi Consiliul Local Valcău de Jos,  în parteneriat cu Centrul de Informare şi Marketing Turistic Valcău de Jos şi Hora TV, au organizat un spectacol grandios la care au participat câteva sute de persoane, aparţinătoare comunităţii locale, dar şi din localităţile învecinate.

Evenimentul a stârnit interesul publicului care a participat în număr destul de mare.

Ediţia din acest an a Zilelor Comunei s-a desfăşurat pe platoul din faţa Primăriei, acolo unde a fost amplasată şi o scenă.

Evenimentul a debutat de la ora 13.00, când a avut loc festivitatea de inaugurare a Staţiei de Epurare din comună.

La această festivitate au participat şi prefectul judeţului Sălaj – Florin Florian, dar şi deputatul Lucian Bode – fiu al satului.

Însă, cu mai multe detalii despre acest subiect, vom reveni într-un articol ulterior.

După festivitatea de inaugurare a staţiei a avut loc şi deschiderea oficială, de la ora 14.00, acolo unde primarul Ioan Roşan şi oficialităţile invitate au susţinut câte un discurs.

După care, a urmat sărbătoarea propriu-zisă, iar pe scena din Valcău de Jos au urcat interpreţi şi ansambluri din comună precum Spiriduşii Valcăului, Junii Sălajului, Oana şi Flavia Sabău şi Maria Mădălina Markus.

Spre seară a urmat şi un recital de cântece şi dansuri populare, printre invitaţii speciali numărându-se Vasile Coca şi Ciprian Picovici şi orchestra.

Pe scenă au mai urcat şi Florian Roşan, Radu Pop, Irina Someşan, Viorica Marc Bulzan, Cruciţa Cristelecan, Vasile Pop, Violeta Gherman, Iosif Rusu, Amalia Codorean, Nicu Poşta, Denisa Rolnic, Alice Ghile,  Aurel Ţurcaş Vlaicu, Carmen Filip, Alina Ghereş, Adriana Breje şi Viorica Haiduc.

După spectacolul de muzică populară, cei prezenţi la sărbătoarea comunei au avut ocazia să se distreze la o discotecă în aer liber cu MC DJ Paul, iar de la ora 23.00, în finalul sărbătorii a fost şi un superb foc de artificii.

„A fost un eveniment frumos şi totul s-a desfăşurat fără evenimente neplăcute şi lumea s-a simţit bine. La sărbătoarea comunei au asistat sute de participaţi, oameni din comunitatea locală, dar şi din localităţile din apropiere”, ne-a declarat Ioan Roşan, primarul comunei Valcău de Jos.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj