Connect with us

ATLETISM

DOLIU. A murit directorul Liceului cu Program Sportiv “Avram Iancu” Zalău


Jako Alexandru a suferit un stop cardio-respirator, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean, însă, din păcate s-a stins din viaţă marţi noaptea


Învăţământul sălăjean este în doliu.

O veste tragică a venit precum un trăznet printre dascălii judeţului nostru, Jako Alexandru – directorul Liceului cu Program Sportiv “Avram Iancu” din Zalău, a murit marţi, puţin după miezul nopţii.

Din câte se pare, dascălul s-a stins din viaţă după ce a suferit un stop cardio-respirator. Conform unor apropiaţi, de aproximativ un an de zile Jako ar fi suferit de o boală cruntă. A pierdut lupta cu viaţa la vârsta de 56 de ani…

Tragicul eveniment a venit cu doar câteva zile înainte de începerea noului an şcolar.

Jako Alexandru a avut o experienţă de peste 30 de ani în învăţământul sălăjean, unde a fost dascăl la mai multe unităţi de învăţământ din Zalău, printre care Clubul Sportiv Şcolar şi Liceul cu Program Sportiv “Avram Iancu”.

La instituţia din urmă a devenit director în anul 2004 şi a ocupat această funcţie timp de 10 ani, fiind înlocuit cu Alina Cozac. Însă, în 2017, Jako Alexandru a revenit la conducerea LPS, după ce a trecut cu brio un examen.

Trebuie să menţionăm faptul că Jako Alexandru a fost şi antrenor de volei la echipa feminină a LPS “Avram Iancu” Zalău, echipă cu care a devenit vicecampion naţional la junioare.

Cei care doresc, vineri pot să-l conducă pe ultimul drum pe domnul director. De la ora 13.00, la Capela Cimitirului Reformat din Zalău va avea loc înmormântarea.

Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in ATLETISM