Connect with us

FOTBAL

Bogdan Unguruşan, antrenor secund la FC Victoria Cluj


Fostul fotbalist de la Armătura Zalău, „U” Cluj, Pandurii Târgu Jiu sau FC Botoşani s-a retras din activitatea de jucător în vara anului 2018, însă va reveni în fenomenul pe care-l îndrăgeşte atât de mult ca antrenor secund pentru o formaţie „reînviată”  în această vară


Bogdan Unguruşan a fost unul dintre cei mai respectaţi fotbalişti din Sălaj. De-a lungul carierei a dat dovadă de multă seriozitate, fapt ce i-a asigurat sute de prezenţe în Liga 1, fie că a jucat în tricoul celor de la „U” Cluj, Pandurii Târgu Jiu sau FC Botoşani.

În vara anului 2018, Unguruşan a pus capăt unei cariere de succes şi s-a retras din cariera de fotbalist. A încercat să ajute Unirea Mirşid la barajul pentru promovarea în Liga a III-a, însă, din cauza unor probleme personale, acesta nu a mai evoluat pentru campioana Sălajului.

Totuşi, Bogdan Unguruşan nu poate sta departe de fenomenul pe care îl îndrăgeşte atât de mult şi începând din această toamnă va reveni în fotbal. Nu o va face ca jucător, ci va fi antrenor secund la FC Victoria Cluj, o formaţie „reînviată” în această vară.

FC Victoria Cluj a fost un club de fotbal românesc înfiinţat în anul 1920, în carierul clujean Mănăştur. A jucat două finale ale Campionatului Naţional, ambele pierdute împotriva Chinezului Timişoara. A continuat să existe până după al doilea război mondial, după care s-a desfiinţat.

Însă, în vara lui 2019, clubul clujean a prins din nou viaţa la iniţiativa jurnalistului Liviu Alexa care a anunţat că are planuri mari cu FC Victoria Cluj, acolo unde îşi doreşte un proiect serios în care să fie implicaţi doar oameni cu caracter. Tocmai de aceea antrenorul echipei va fi Marius Suller, în timp ce antrenor secund o să fie Bogdan Unguruşan.

FC Victoria Cluj va evolua în Liga a IV-a în noul sezon, având ca obiectiv promovarea în Liga a III-a.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL