Connect with us

Feminin

Nou-promovata Selena SN Constanţa a debutat cu o victorie în Liga 1 Feminin. REZULTATELE COMPLETE


Gruparea de la malul Mării Negre a reuşit o victorie importantă în faţa celor de la Vasas Femina Odorhei


Noul sezon din Liga 1 Feminin a debutat la finalul săptămânii trecute. Din acest sezon, s-a renunţat la sistemul play-off – play-out şi a fost suplimentat numărul formaţiilor din prima ligă, în loc de 10, vor fi 12. Principala favorită rămâne în continuare “U” Olimpia Cluj. Chiar dacă nivelul fotbalului feminin din România a crescut, tot clujencele rămân echipa favorită la câştigarea campionatului.

De altfel, campioana României a şi demonstrat acest lucru în prima etapă din noul sezon. “U” Olimpia s-a deplasat la Becicherecu Mic pentru duelul cu Fortuna, o altă echipă cu pretenţii. Cu toate acestea, jocul a fost controlat de clujence care în final s-au impus cu 3 – 0.

O victorie destul de clară a obţinut şi Universitatea Galaţi, scor 2 – 0 în deplasarea de la nou-promovata Luceafărul Filiaşi, acelaşi scor fiind izbutit şi de Heniu Prundu Bârgăului în confruntarea cu Independenţa Baia Mare.

Dueluri ceva mai echilibrate au avut loc la Bucureşti şi Constanţa. ACS Fair-Play s-a impus spectaculos în faţa celor de la CSS Târgovişte cu scorul de 4 – 3, în timp ce la malul Mării Negre a avut loc un debut fericit pentru Selena SN Constanţa.

Gruparea constănţeană a câştigat Seria 1 din Liga a II-a Feminin în sezonul trecut şi a obţinut promovarea în Liga I, acolo unde a debutat la finalul săptămânii trecute, pe teren propriu, în compania celor de la Vasas Femina Odorhei.

Chiar dacă oaspeţii păreau echipa favorită, în teren lucrurile au stat altfel şi Selena SN Constanţa a obţinut o victorie la limită, scor 2 – 1 şi a obţinut primele 3 puncte din campionat.


Rezultatele primei etape din Liga 1:

Luceafărul Filiaşi – Universitatea Galaţi 0 – 2

ACS Fair-Play Bucureşti – CSS Târgovişte 4 – 3

Fortuna Becicherecu Mic – “U” Olimpia Cluj 0 – 3

Selena SN Constanţa – Vasas Femina Odorhei 2 – 1

Heniu Prundu Bârgăului – Independenţa Baia Mare 2 – 0

Piros Security Arad – Universitatea Alexandria – amânat


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Feminin