Connect with us

HANDBAL

Irina Ivan revine după o accidentare


După ce a ratat toate turneele din luna august, jucătoarea se pregăteşte normal şi ar putea reveni chiar de la primul meci oficial, cu CSM Bucureşti


Cu 17 jucătoare a început HC Zalău perioada de pregătire, însă după cantonament, Gheorghe Tadici nu s-a putut baza pe cea mai experimentată jucătoare transferată în această vară.

Din cauza unei accidentări, interul Irina Ivan a devenit indisponibilă şi a ratat toate turneele din această vară, astfel că prin absenţa sa, HC Zalău a avut de suferit în compartimentul defensiv.

“Ne  lipseşte foarte mult Irina Ivan în faza de apărare. Noi am dat goluri multe la aceste două turnee, dar problema este că şi primim  destul de multe”, spunea Gheorghe Tadici.

Handbalista a revenit din această săptămână la pregătire şi va putea intra pe teren cel mai probabil de la primul meci oficial, cel de duminica viitoare, cu vicecampioana CSM Bucureşti.

“A început pregătirea şi Irina Ivan, care sper ca în două săptămână să poată intra la joc şi să aducă un plus, cel puţin pe faza de apărare. Pentru noi va fi o soluţie bună, dar a cam pierdut din pregătire”, a spus antrenorul Zalăului.

Irina Ivan a venit în această vară la HC Zalău, după un sezon petrecut în Franţa, la Le Havre.

Jucătoarea a mai jucat ani buni în Liga Naţională, la CSM Roman, “U” Cluj şi Gloria Bistriţa.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL