Connect with us

HANDBAL

HC Zalău se ține tare. Puștoaicele lui Tadici au învins o formație de podium!


Cu doar câteva zile înaintea startului de campionat, sălăjencele au câştigat amicalul în faţa Gloriei Bistriţa, echipă ce în sezonul trecut s-a clasat pe locul 3


La finalul săptămânii trecute, HC Zalău s-a impus  în toate cele trei jocuri disputate la turneul de la poalele Meseşului, câştigând astfel Cupa Consiliului Judeţean Sălaj.

Ultimele două jocuri de verificare dinaintea sezonului 2019 – 2020 au fost programate în acest weekend, la Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”.

De fiecare dată, adversara e Gloria Bistriţa, o echipă care la finalul campionatului trecut ocupa un extraordinar loc 3!

Bistriţenii vor ca echipa lor să rămână în top şi pentru asta s-au întărit serios în această vară.

Cu toate acestea, elevele lui Gheorghe Tadici au reuşit să câştige prima întâlnire cu Gloria, ce a avut loc în această după-amiază.

Deşi este cea mai tânără echipă din Liga Florilor, HC Zalău a trecut de un adversar redutabil fără mai probleme, având avantaj şi la pauză.

Sâmbătă dimineaţa, de la ora 11.00, cele două formaţii îşi dau din nou întâlnire, tot la Zalău.

Vă reamintim că primul joc oficial din noul sezon va fi unul de gală. Astfel, pe data de 1 septembrie, de la ora 15.30, Cristiana Nica şi compania vor primi vizita vicecampioanei CSM Bucureşti.

Mai multe, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 28 august. 


HC Zalău – Gloria 2018 Bistriţa 27 – 24 (16 – 12)!


 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL