Connect with us

FOTBAL

Dumbrava Gîlgău transferă șapte jucători de la Rapid Jibou!


Dacă Gabriel Ţiriac şi Mihai Brînduşe au ajuns la Jibou, şi vicecampioana Sălajului a transferat de la Rapid şi nu unul-doi, ci… şapte jucători!


Pentru Dumbrava Gîlgău, cea mai importantă achiziţie este Raul Brînduşe, ceilalţi fiind juniori talentanţi. S-a dorit ca jucătorii din comună care au fost la Jibou să fie readuşi acasă.

Astfel, au fost transferaţi Robert Rus, Tobias Rus şi Cristian Pop (toţi trei originari din Gîlgău Almaşului), dar şi Daniel Gîrbouan (Chechiş).

Pe listă se mai află juniorii Vasile Antal (născut 2001) şi Răzvan Horvat (2002).

În fine, la Dumbrava va mai ajunge încă un jucător talentat, este vorba de zălăuanul Alexandru Nerţan, care ultima dată a evoluat la Ardealul Cluj.

“Am dorit neapărat să îi aducem acasă pe copiii talentaţi. Obiectivele importante rămân şi în plus vreau să fac un mixt de jucători în lot, în care să regăsim băieţi cu experienţă, dar şi băieţi din comună. Jucătorii transferaţi de la Jibou se pregătesc bine şi ţi-e mai mare dragul când vezi că la fiecare antrenament sunt 16 – 17 jucători. Pe lângă băieţii cu experienţă, pot creşte foarte bine şi aceşti copii”, ne-a declarat Marius Paşca.

A revenit Cristian Man!

Managerul grupării este mulţumit şi de revenirea lui Cristian Man, care a terminat Şcoala de pompieri şi acum poate apăra buturile porţii echipei din Gîlgău.

Totodată, Vlad Negrean a revenit la forma fizică la care se afla acum câţiva ani, atunci când era unul dintre remarcaţii formaţiei FC Zalău în Liga a III-a!

Puternicul fundaş din  Zalău a slăbit în ultima perioadă aproximativ 12 kilograme şi Paşca se bazează pe el în sistemul defenisv.

Echipa s-ar putea întări şi în ofensivă cu Alin Mierea, care în anii trecuţi era unul dintre “gurile de foc”.

Originar din comună, atacantul în vârstă de 30 de ani este aşteptat de conducere, după ce el a întrerupt activitatea timp de un an.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL