Connect with us

HANDBAL

Sabrina Lazea, evidenţiată după turneul de la Zalău


“Lazea are cea mai semnificativă creştere, iar faţă de anul trecut a progresat”, a spus Tadici


Cu toate că a venit la HC Zalău din 2017, Sabrina Lazea nu a apucat să joace foarte mult pentru gruparea zălăuană. Astfel în două sezoane şi jumătate, ea a marcat vreo 15 goluri pentru gruparea zălăuană, dintre care 7 în stagiunea trecută. Cu greu şi-a făcut loc tânăra jucătoare în echipa Zalăului, iar pentru a căpăta experienţă, o perioadă de timp, Sabrina Lazea a fost împrumutată în liga secundă la CSU Oradea. Sezonul 2019 – 2020 poate fi mult mai prolific pentru jucătoarea de 21 de ani, care a jucat destul de bine în amicalele din această vară şi chiar a fost evidenţiată de antrenorul Gheorghe Tadici.

“În această perioadă de pregătirea a crescut foarte mult Sabrina Lazea. Are cea mai semnificativă creşte, însă până să se ridice la pretenţiile Ligii Naţionale mai are mult. Mai e mult până departe, dar sigur, faţă de anul trecut a progresat”, a spus Tadici.

Sabrina Lazea a fost folosită la turneul de la Zalău, în defensivă, acolo unde a lipsit şi la aceste jocuri amicale Irina Ivan, care a fost accidentată. Sabrina Lazea joacă pe postul de inter stânga şi înainte să ajungă la HC Zalău a jucat pentru CSM Cetate Devatrans.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL