Connect with us

FOTBAL

SPECIAL. Romario Rus marchează şi în viaţa personală. GALERIE FOTO


Fotbalistul de la ACS FC Recea a făcut cel mai important pas şi la finalul săptămânii şi-a unit destinele cu frumoasa Roxana Dican. Peste 400 de persoane le-au fost alături în cea mai importantă zi din viaţa lor, în frunte cu cei din staff-ul tehnic şi administrativ, dar şi colegii fotbalistului de la ACS FC Recea, precum şi foşti colegi de la Olimpia Satu Mare şi un fotbalist ce evoluează la “U” Cluj în Liga a II-a


Romario Rus (n. 7 iulie 1994) este unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti ai judeţului Sălaj. Originar din comuna Rus, Romario a iubit fotbalul încă de când era doar un puştan, moştenind pasiunea către “sportul rege” de la tatăl lui care l-a îndrumat să urmeze acest sport la Unirea Dej. A impresionat la grupele de juniori, după care la 15 ani debuta la echipa de seniori în Liga a III-a.

Timp de trei sezoane, ofertele pe numele lui au venit în număr mare pe adresa clubului din Dej, iar în cele din urmă, în ianuarie 2014, acesta făcea pasul către Liga a II-a, la Olimpia Satu Mare.

Patru sezoane a îmbrăcat Romario tricoul galben-albastru fiind unul dintre jucătorii de bază ai echipei fanion din judeţul vecin. În iarna lui 2018, sălăjeanul avea să se despartă de Olimpia Satu Mare din cauza problemelor financiare şi a fost atras de proiectul de la ACS FC Recea, echipă pentru care evoluează şi în prezent, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei pregătite de Romulus Buia.

Alături de maramureşeni, Romario speră să promoveze în Liga a II-a în sezonul ce stă să înceapă la finalul acestei săptămâni.

Însă, până la startul noului sezon, Romario Rus a făcut cel mai important pas în viaţa personală, iar data de 18 august 2019 îi va rămâne în amintire ca fiind ziua în care a ales să-şi unească destinul cu aleasa inimii sale, Roxana Dican (n. 27 mai 1994), o tânără din Dej, pasionată de manichiură care i-a cucerit inima lui Romario încă de pe vremea când acesta evolua pentru Unirea. Cei doi au fost şi colegi de clasă la Liceul Tehnologic “Constantin Brâncuşi” din Dej şi de şapte ani formează un cuplu.

A cerut-o de soţie pe Muntele Caraiman

Anul trecut, cei doi au plecat într-un weekend la Buşteni, în judeţul Braşov şi au urcat pe Muntele Caraiman, la Crucea Eroilor pentru a admira priveliştea uimitoare, cel puţin aşa se gândea Roxana, dar defapt, Romario avea alte planuri, iar odată ajunşi în vârful muntelui, fotbalistul a cerut-o de soţie pe iubita lui, iar Roxana a acceptat imediat, deşi a rămas surprinsă, deoarece nu se aştepta.

Astfel, după mai mulţi ani de relaţie, cei doi au ales să facă pasul cel mare şi duminică, 18 august au spus DA în faţa lui Dumnezeu, spre satisfacţia părinţilor Domnica şi Teodor Rus şi Mariana şi Sorin Dican. Cununia religioasă a avut loc la Biserica “Sfântul Nectarie” din Dej, în timp ce cununia civilă a avut loc la Primăria Municipiului Dej.

Sala de evenimente “Nick Ballroom” din Dej a găzduit petrecerea. Părinţi spirituali le-au fost Amalia şi Ionuţ Pop, Cătălina Cergă şi Marius Fărcaş. Peste 400 de persoane au fost alături de cei doi tineri în cea mai importantă zi din viaţa lor.

Foşti şi actuali colegi din lumea fotbalului, i-au fost alături

După cum spuneam, Romario a jucat mai multe sezoane în Liga a II-a, perioadă în care a legat şi multe prietenii, astfel că la evenimentul cel mai important din viaţa personală, aceştia, dar nu numai, i-au fost alături.

Printre invitaţi s-au regăsit cei din conducerea echipei ACS FC Recea în frunte cu preşedintele Florin Gherasim, Octavian Pavel – primarul comunei Recea, Romulus Buia – antrenor dar şi colegii Adrian Micaş, Viorel Chinde, Bogdan Paşca, Cătălin Jucan, Alex Mărieş, Marian Urs, Andrei Iura, Erdei Cristian şi Lukacs Darius.

De asemenea, foştii colegi ai lui Romario de la Olimpia Satu Mare, Florin Mureşan şi Bogdan Faur au fost alături de tinerii căsătoriţi, dar şi Rareş Takacs – jucător în Liga a II-a la “U” Cluj, precum şi Sergiu Coc – antrenor la CFR Cluj sau Florin Blaj – jucător la Unirea Dej.

Alături de Romario şi Roxana au fost alături şi băieţii de la Olimpia Rus, în frunte cu fratele mirelui Ionuţ Rus, golgheterul Adalbert Pintea, delegatul Ioan Augustin Bodea sau Raul Bogdan Pop. Lumea s-a simţit bine şi petrecerea a durat până după miezul nopţii, iar atmosfera a fost întreţinută de Ionuţ Ardelean, un solist vocal din judeţul Sălaj.

 “Le mulţumesc celor care au fost alături de noi. A fost un eveniment frumos şi sper că lumea s-a simţit bine. Mă bucur că am făcut acest pas şi acum parcă mă simt un pic mai special. În iarnă vom pleca şi în luna de miere”, ne-a declarat Romario Rus.

Pe această cale, redacţia Sportul Sălăjean le urează tinerilor căsătoriţi Casă de Piatră, mult succes în viaţă şi fie ca toate dorinţele să li se îndeplinească.

După momentul special de duminică, cei doi tineri nu vor pleca deocamdată în luna de miere astfel că Romario s-a întors pe terenul de fotbal, acolo unde trage tare pentru că la finalul săptămânii începe campionatul. ACS FC Recea va juca pe teren propriu în compania celor de la Metalurgistul Cugir, sâmbătă de la ora 18.00.

Sursa foto: Filip Petran

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL