Connect with us

FOTBAL

Rapid Jibou mai transferă un jucător de la rivala Dumbrava!


După ce şi-a asigurat serviciile valorosului Gabriel Ţiriac, gruparea de pe Someş a închis lista transferurilor din această vară prin aducerea unui alt jucător de la vicecampioana Sălajului


Rapid Jibou a devenit în această vară o echipă mult mai puternică, după ce cei mai buni jucători de la Unirea Mirşid au venit pe Someş.

Pe lângă aceştia, gruparea jibouană a mai reuşit câteva transferuri importante şi a adus jucători chiar de la rivala Dumbrava Gîlgău.

Gabriel Ţiriac a fost primul transfer de la vicecampioana Sălajului, iar în zilele trecute, Rapid Jibou l-a adus şi pe Mihai Brînduşe, cel care în trecut a mai evoluat la formaţia jibouană.

“Am vrut să mai aducem un atacant, pentru a fi concurenţă la fel de mare precum la mijloc şi în defensivă. L-am dorit foarte mult pe Mihai Brînduşe, mai ales că el este din Jibou şi a demonstrat că este un jucător bun pentru nivelul care este la noi. Sperăm să ne ajute şi să joace cu sufletul. Când l-am contactat pentru a veni la Jibou nu l-a interesat altceva decât că vă juca pentru echipa din oraşul său care are obiectiv promovarea”, ne-a declarat Flore Pop, directorul sportiv de la Rapid Jibou.

Cu aceast transfer, campania de achziţii din această vară s-a închis la Rapid Jibou.

Formaţia jibouană s-a întărit cu 10 jucători. Radu Blaga, Ionuţ Blaga, Sergiu Bercean, Bogdan Ciaca, Maior Istvan, Mihai Bode, Ciprian Pavel şi Mihai Gaidoş sunt jucătorii care au venit de la campioana Sălajului, iar de la Dumbrava au fost transferaţi Gabriel Ţiriac şi Mihai Brînduşe.

Sâmbătă, Rapid Jibou va susţine şi primul meci oficial din noul sezon, urmând să joace în deplasare la Voinţa Derşida, partidă ce contează pentru optimile fazei judeţene din Cupa României.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 21 august.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL