Connect with us

Ştiri din Sălaj

Crimă oribilă în Sălaj. Femeie înjunghiată mortal de soţul ei


O femeie de aproximativ 50 de ani şi-a găsit tragic sfârşitul după ce a fost înjunghiată mortal de cel care i-a fost partener de viaţă. Evenimentul s-a petrecut pe fondul consumului excesiv de alcool. Cei doi sunt din Dolj şi au venit în judeţul Sălaj pentru a avea grijă de o bătrânică din Şoimuş


O crimă oribilă a avut loc azi-noapte tocmai în judeţul Sălaj. Un bărbat de 55 de ani şi-a înjunghiat mortal soţia pe fondul consumului excesiv de alcool.

Din primele informaţii, se pare că cei doi sunt originari din judeţul Dolj şi au venit în Şoimuş (comuna Someş Odorhei) pentru a avea grijă de o bătrânică de aproximativ 80 de ani, angajaţi fiind de fiica acesteia, Maria Sfîrlogea, o femeie ce lucrează în Parlament.

De altfel, cei doi au mai fost în Şoimuş şi anul trecut, însă înainte de Crăciun au fost trimişi acasă din cauza consumului excesiv de alcool şi a neîndeplinirii sarcinilor de îngrijire a bătrânicii.

Totuşi, în urmă cu trei săptămâni, bătrânica care este imobilizată la pat, a rămas singură, după ce soţul ei a decedat. Fiica ei a încercat să caute pe cineva care să aibă grijă de mama ei, însă, din păcate nu a găsit pe nimeni şi a apelat din nou la serviciile cuplului din judeţul Dolj.

Aceştia nu au scăpat de obiceiurile vechi şi au continuat să consume alcool excesiv, iar bărbatul chiar umbla prin sat cu un casetofon şi făceau tămbălău, spre nemulţumirea sătenilor.

Din păcate, toate aceste gesturi şi obiceiuri nu aveau decât să ducă la un eveniment tragic.

Astfel, azi-noapte, cei doi au consumat din nou băuturi alcoolice şi consecinţele au fost mortale.

Prin urmare, în urma unui conflict spontan, bărbatul şi-a înjunghiat mortal soţia. După ce a conştientizat ceea ce a făcut, olteanul a sunat imediat la Ambulanţă şi la Poliţie, iar în jurul orei 4.00, echipajele de intervenţie au ajuns la faţa locului.

Casa în care locuia bătrânica de care aveau grijă cei doi este izolată pe un deal din Şoimuş, iar cei mai apropiaţi vecini se află la câteva sute de metri distanţă. Astfel, aceştia nu au putut auzi ţipetele femeii şi nu au putut să intervină.

Bărbatul este audiat de procurorul de caz şi cel mai probabil în cursul zilei de azi urmează să fie luată măsura reţinerii acestuia pentru 24 de ore.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj