Connect with us

FOTBAL

Început promiţător pentru republicanii de la Atletic Zalău


 În prima etapă din noul campionat, gruparea zălăuană a câştigat cu 3 – 2 la juniori A duelul cu Luceafărul Oradea, în timp ce juniorii B au debutat cu o remiză


Sălajul are în continuare reprezentantă în Campionatul Naţional de juniori republicani, acolo unde evoluează CS Atletic Zalău. Pentru ambele grupe, începutul de campionat a fost unul bun, mai ales pentru juniorii A, care au debutat cu o victorie în partida de pe teren propriu cu Luceafărul Oradea.

Formaţia antrenată de Claudiu Cornaci a dominat jocul şi a deschis scorul prin Eduard Stejerean, după o acţiune personală. Luceafărul a egalat din penalty, dar gazdele au revenit rapid la conducere, iar acelaşi Eduard Stejerean a marcat pentru 2 – 1. Înainte de pauză, gazdele şi-au continuat recitalul, iar Mihai Ardelean a marcat cu un şut în forţă de la 16 m, sub bară, după o pasă primită de la Dragoş Pop.

Având avantaj de două goluri la pauză, CS Atletic nu a mai forţat în partea secundă. Cu toate acestea, nici vizitatorii nu au reuşit mare lucru, decât să reducă din diferenţă, tot după ce au beneficiat de o lovitură de la 11 m. S-a terminat 3 – 2, iar juniorii A au acum un moral bun pentru următoarele partide. “Este foarte important că am început cu o victorie. Avem un lot schimbat faţă de campionatul trecut, dar încă nu îi avem la dispoziţie pe toţi jucătorii. Sunt foarte multe meciuri, iar programul este încărcat. Noi sperăm să repetăm performanţa de anul trecut când am ajuns la faza zonală, dar va fi mult mai greu”, ne-a declarat Claudiu Cornaci.

Marius Muntean a debutat pe banca tehnică a juniorilor B

După ce Alexandru Pop a plecat la SCM Zalău, conducerea s-a orientat spre un alt antrenor, astfel că pe banca tehnică a juniorilor B a fost numit jibouanul Marius Muntean. Acesta a debutat duminică, în partida cu Luceafărul Oradea, în care CS Atletic a obţinut o remiză. Gazdele au dominat jocul, cu toate că antrenorul a avut la dispoziţie un lot restrâns. În prima repriză, CS Atletic a ratat un penalty, prin Andrei Ştirb, dar până la urmă, a deschis scorul în debutul reprizei secunde prin Denis Sezgin, care a marcat cu un şut de la 20 m.

Atletic a fost echipa mai prezentă în joc, dar s-a văzut egalată, în ultimele 10 minute.

“Pentru început este un rezultat bun, cu toate că am condus până în minutul 80. Din păcate avem o lipsă acută de jucători, dar sper să arătăm mai bine în meciurile următoare. Nu am ce să le reproşez jucătorilor, deoarece au muncit, s-au dăruit, iar adversarul nu şi-a creeat multe ocazii”, a spus antrenorul Marius Muntean.

Pentru CS Atletic urmează un program infernal. Miercuri, gruparea zălăuană va juca în deplasare la Viitorul Cluj, după care duminică, va evolua din nou pe teren propriu, cu LPS Cluj.

Rezultatele primei etape din Seria a XI-a, la juniori A:

CSS 2 Baia Mare – LPS Cluj Napoca 2 – 1

LPS Satu Mare – Viitorul Cluj 1 – 1

Minaur Baia Mare a stat

Atletic Zalău – Luceafărul Oradea 3 – 2 (3 – 1)

Au marcat: Eduard Stejerean (2) şi Mihai Ardelean

Atletic: Leonard Mureşan – Raul Moldovan, Marius Muntean, Ionuţ Şandor, Dănuţ Roşca, Alin Lazăr, Mihai Ardelean, Florin Lingurar, Dragoş Pop, Eduard Stejerean şi Neluţu Berbenţi. Au mai intrat: Antonio Cuibuş şi Florin Brumar. Antrenor: Claudiu Cornaci

Rezultatele primei etape din Seria a XI-a, la juniori B:

CSS 2 Baia Mare – LPS Cluj Napoca 4 – 1

LPS Satu Mare – Viitorul Cluj 5 – 1

Minaur Baia Mare a stat

Atletic Zalău – Luceafărul Oradea 1 – 1 (0 – 0)

A marcat: Denis Sezgin

Atletic: Leonard Mureşan – Ştefan Timoc, Andrei Ştirb, Bogdan Olariu, Rareş Gudea, Sebastian Nicoraş, Szabo Robert, Luca Crişan, Raul Sabău, Denis Sezgin şi Raul Brânduşe. Antrenor: Marius Muntean

Etapa a II-a se dispută miercuri, ora 16.00 juniorii A şi ora 18.00 juniorii B:

Viitorul Cluj – Atletic Zalău

LPS Cluj – LPS Satu Mare

Minaur Baia Mare – CSS 2 Baia Mare

Luceafărul Oradea stă

Etapa a III-a se dispută sâmbătă, ora 16.00 juniorii A şi ora 18.00 juniorii B:

LPS Satu Mare – Minaur Baia Mare

Luceafărul Oradea – Viitorul Cluj

Atletic Zalău – LPS Cluj – duminică

CSS 2 Baia Mare stă

 

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL