Connect with us

FOTBAL

Răzvan Dulap: “Am ales SCM Zalău pentru că are stabilitate”


Fundaşul a semnat zilele trecute cu gruparea zălăuană pentru care a şi debutat oficial în partida din Cupa României. Dulap a ales să revină la Zalău pentru că noua echipă de fotbal are un proiect bun şi speră ca din sezonul viitor SCM să se lupte la promovare


Activitatea de la SCM Zalău a început greoi, în condiţiile în care antrenorul Alexandru Pop a fost nevoit să înceapă de la zero. Până la urmă, lotul a prins contur, după ce la echipă au fost aduşi şi jucători din afara judeţului. Tehnicianul a apleat la jucători care au o oarecare experienţă în Liga a III-a, tocmai pentru ca SCM Zalău să nu aibă emoţii în priviinţa menţinerii în acest eşalon.

Cel mai de marcă transfer al verii la gruparea zălăuană a fost fundaşul Răzvan Dulap, cel care are în cv zeci de meciuri la Liga a II-a, în tricoul celor de la “U” Cluj şi Şoimii Pâncota, inclusvi patru jocuri în Liga 1 la ASA Tg. Mureş.  Răzvan Dulap a mai trecut şi sub Meseş, în returul sezonului 2014 – 2015, când a jucat pentru FC Zalău, dar în cariera sa a mai bifat echipe precum Metalurgistul Cugir, Şoimii Lipova, Foresta Suceava, Unirea Dej şi FC Hunedoara. Fotbalistul de 23 de ani a semnat zilele trecute cu SCM Zalău, iar debutul său oficial a fost în partida din Cupa României, de la Satu Mare, unde a fost chiar căpitanul grupării sălăjene.

Răzvan Dulap vine la SCM cu planuri măreţe şi speră ca din sezonul viitor echipa să se poată lupta pentru promovarea în Liga a II-a.

“Am mai fost la Zalău şi mi-a plăcut mult. Revin cu plăcere chiar dacă acum la SCM. Am ales această echipă pentru că are stabilitate, este un proiect pe termen mai lung, iar în sezonul următor este posibil să ne batem la promovarea în Liga a II-a. În primul rând am venit şi datorită antrenorului Alexandru Pop pe care îl cunoşteam”, ne-a declarat Răzvan Dulap.

Chiar dacă în momentul de faţă, SCM Zalău nu are lotul definitivat, jucătorul este convins că echipa va arăta mult mai bine la startul campionatului.

“Îmi propun să fiu sănătos, să joc cât mai bine şi să ajut echipa. Pentru acest sezon ne dorim să ne menţinem în Liga a III-a. În momentul de faţă nu este uşor, dar cu siguranţă se vor mai îmbunătăţi lucrurile şi vor mai veni jucători”, a spus jucătorul.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL