Connect with us

FOTBAL

CS Atletic Zalău începe o nouă aventură la juniori republicani 


Sălăjenii vor debuta duminică în noua ediţie de campionat. Cele două grupe fac parte din Seria a XI-a şi vor juca în primele jocuri pe teren propriu cu Luceafărul Oradea


Datorită celor de la Atletic Zalău, Sălajul este reprezentat şi în sezonul 2019 – 2020 în Campionatul Naţional U 19 şi U 17. Gruparea zălăuană s-a înscris din nou la juniori republicani şi va evolua pentru al treilea sezon la rând în această competiţie, cu ambele grupe. Chiar dacă a început pregătirile mai târziu, Atletic speră să facă o figură frumoasă în competiţie, la fel cum s-a întâmplat în stagiunea trecută. În campionatul 2018 – 2019, juniorii A s-au clasat pe locul 2 şi au participat la faza zonală, în timp ce juniorii B au fost pe locul 5. Faţă de anul trecut, banca tehnică a celor de la Atletic s-a schimbat la juniori B, după ce Alexandru Pop a ajuns la SCM Zalău, astfel că cei de la Atletic au trebuit să se orienteze spre un alt nume și l-au numit antrenor pe jibouanul Marius Muntean. La juniori A a rămas tot Claudiu Cornaci. “Corbul” a fost câteva zile secund la SCM Zalău, dar a preferat să revină la clubul condus de Paul Hodiş.

Ediţia de campionat 2019 – 2020 începe din acest final de săptămână, CS Atletic fiind repartizată în Seria a XI-a, care are în componenţă 7 echipe. Faţă de stagiunea trecută, sistemul competiţional s-a schimbat, iar echipele care au avut punctaj mai bun în urma clasificării academiilor de juniori au fost repartizate în Liga Elitelor. Celelalte au rămas să joace în Campionatul Naţional U 19 şi U 17.

Prima fază a campionatului cuprinde nu mai puţin de 28 de etape, având în vedere că se joacă după sistemul tur-retur, tur-retur. Prima etapă este programată în 10 – 11 august, iar ultima din sezonul regulat  are loc pe 2 mai 2020. Campionatul se va întrerupe după etapa a XXI-a, care are loc pe 30 noiembrie, întrecerea urmând a se relua în 14 martie.

La finalul sezonului regulat, câştigătoarele Seriilor se califică la faza zonală, la fel şi cele mai bune clasate de pe locurile 2. În prima etapă, Atletic Zalău va juca duminică, pe teren propriu, cu Luceafărul Oradea. Meciul juniorilor A are loc de la ora 16.00, în timp ce juniorii B vor juca de la ora 18.00, ambele jocuri având loc pe Stadionul Municipal din Zalău.

Program infernal în luna august!

Campionatul Naţional U 19 şi U 17 începe într-un ritm alert, astfel că în luna august sunt programate nu mai puţin de şapte runde. CS Atletic va susţine şase jocuri, având în vedere că în etapa a VII-a, ultima a turului, gruparea zălăuană va sta.

Atletic va juca din trei în trei zile, astfel că în decurs de doar 17 zile va bifa nu mai puţin de şase jocuri, trei pe teren propriu şi alte trei în deplasare.

Primul tur se va încheia pe 31 august, când gruparea zălăuană va sta, iar returul va începe peste doar câteva zile, în data de 4 septembrie.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL