Connect with us

CUPA ROMANIEI

Noutăţi despre noul sezon din Campionatul de Minifotbal Onix


Au mai rămas doar câteva zile până la starul noului sezon care va debuta cu prima fază a Cupei României


Asociaţia Club Sportiv Onix face înscrieri pentru participarea în competiţiile de minifotbal din cadrul Campionatului de Minifotbal Sălaj, ediţia de campionat. Cererile vor fi depuse la Bazele Sportive Onix. Informaţii suplimentare la telefon 0740.494.903 sau pe adresa de e-mail: minifotbalsalaj@yahoo.com.

*Începând din această ediţie de campionat, participarea se va face în baza unei LICENŢE DE PARTICIPARE. Aceasta va da dreptul de a participa la toate competiţiile oficiale şi amicale desfăşurate sub egida organizatorului. Licenţa va fi acordată automat echipelor care au activat în sezonul 2018 – 2019 (şi care nu au acumulat restanţe financiare).

* Echipele care au evoluat în ultimul sezon, după ce obţin LICENŢA DE PARTICIPARE, vor beneficia automat de un CEC valoric (100 lei) care poate fi folosit la achitarea taxelor de competiţie, la achiziţionarea de echipament sportiv de la Fortuna Sports sau ridicarea unei mingi GIVOVA (de la Organizatori).

* În data de 16.08.2019 se va da startul la prima fază a CupeiRomaniei (echipele nou înscrise şi cele din eşaloanele inferioare).

Pentru echipele din Superligă şi Liga A se va organiza în acest interval, a doua ediţie a Cupei Sălajului. Înscrierile se fac până luni, 12.08.2019.

* Înscrieri şi relaţii suplimentare la telefon 0740.494.903 sau e-mail: minifotbalsalaj@yahoo.com.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPA ROMANIEI