Connect with us

Ştiri din Sălaj

Poliţiştii din Sălaj au găsit o minoră ce era căutată în plan naţional de mai multe luni!


Plecată de acasă încă de la începutul lunii aprilie, o minoră de 15 ani din judeţul Bihor a fost identificată de poliţiştii din cadrul IPJ Sălaj în apropiere de municipiul Zalău, mai exact pe raza localităţii Stâna


Crimele de la Caracal au îngrozit întreaga ţară, iar familiile fetelor dispărute în ultimii ani în România şi-au pus mari semne de întrebare în ce priveşte destinul odraslelor lor.

Lista copiilor dispăruţi din ţara noastră numără multe nume, în general minore.

Din păcate, Alexandra Măceşanu (14 ani) şi Luiza Melencu (18 ani), ambele din judeţul Olt, au sfârşit tragic, în mâinele criminalului Gheorghe Dincă diu Caracal…

Un alt caz a pus pe jar autorităţile din judeţul Bihor, din primăvara acestui an.

Pe data de 12 aprilie, în jurul orei 7.00, Varga Gabriela Alina (n. 28 februaria 2004) – o minoră de 15 ani din comuna Şimian, născută în oraşul Marghita, a plecat voluntar de acasă.

Poliţia bihoreană a dat-o în plan naţional.

“Adolescenta are aproximativ 1,60 m înălţime, 60 kg, constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten, lung. În ziua dispariţiei, adolescenta purta geacă maro, blugi albi cu albastru, tenişi albi cu dungi roşii, ghiozdan roz. Cei care pot oferi informaţii pentru a o găsi sunt rugaţi să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, era comunicatul Poliţiei, cu precizarea că minora mai fusese plecată voluntar de la domiciliu, dar de fiecare dată a revenit acasă e bunăvoie.

De data această, în ciuda cercetărilor făcute de autorităţi, Gabriela a fost de negăsit.

La aproape trei luni de la ziua dispariţiei, familia tinerei a primit o veste bună de la Inspectoratul de Poliţie Sălaj: fetiţa a fost găsită!

Astfel, la începutul acestei săptămâni, lucrătorii IPJ Sălaj şi Serviciul de Investigaţii Criminale au identificat-o pe Varga Gabriela Alina tocmai în Stâna, în localitate componentă a municipiului Zalău, aşezată într-o microdepresiune de doar câțiva kilometri pătrați de la poalele Meseşului.

De precizat că, tot în această săptămână, pe raza judeţului Sălaj, poliţiştii au mai găsit două fete pe care familiile le dăduse la 112 ca şi dispărute.

loading...
loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj