Connect with us

FOTBAL

FOTO. Lică Jula a revenit într-un meci organizat de FRF, la 44 de ani!


Fostul căpitan de la CFR Cluj a jucat mai bine de 40 de minute în partida dintre Olimpia Satu Mare şi SCM Zalău


Partida din Cupa României de la Satu Mare a prins-o pe picior greşit pe SCM Zalău, care abia a reuşit să facă deplasarea cu 14 jucători!

Antrenorul  a apelat la improvizaţii, astfel că portarul titular Claudiu Băican a fost folosit atacant, iar între buturi a intrat Andrei Pop.

Băican s-a descurcat excelent şi ca şi “vârf” şi a marcat toate cele trei goluri ale SCM-ului, care a câştigat pe teren cu 3 – 2 şi a pierdut ulterior la masa verde.

Neavând multe soluţii pe banca tehnică, tehnicianul a apelat şi la Vasile Jula, cel care la SCM Zalău ocupă funcţia de manager sportiv.

Lică” are însă legitimaţie valabilă, astfel că el a intrat în minutul 72 şi a redebutat într-un meci oficial organizat de FRF.

Fostul internaţional a mai jucat în acest an şi pentru Unirea Mirşid,  într-un joc amical cu Rapid Jibou, dar şi într-o partidă de Cupă, cu Silvania Cehu Silvaniei.

De data aceasta, fostul căpitan al CFR-ului a prins mai bine de 20 de minute din timpul regulamentar al jocului cu Olimpia, dar şi 30 de minute din prelungiri, tocmai într-un joc organizat de FRF.

Chiar dacă are 44 de ani, Lică a făcut faţă nivelului, cu toate că nu a jucat pe postul pe care s-a făcut remarcat la CFR Cluj.

Trebuie spus că aceasta a fost o decizie de avarie, astfel că fostul internaţional nu va mai juca în jocuri oficiale pentru SCM Zalău.

Nici Claudiu Băican nu va mai fi folosit atacant, antrenorul având nevoie de el în poartă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL