Connect with us

HANDBAL

O jucătoare cu experienţă de la HC Zalău este incertă 


Din cauza unor probleme medicale, Irina Ivan nu a făcut deplasarea cu HC Zalău la turneul de la Vâlcea şi foarte probabil, experimentata handbalistă nu va putea jucanici la turneul amical de la Craiova


Imediat după terminarea sezonului trecut, de la HC Zalău au plecat cam cele mai experimentate jucătoare, Paula Teodorescu, Andrada Mihalcea, Roxana Szollosi, Valentina Panici şi Raluca Irimia. În pauza competiţională, Gheorghe Tadici a căutat soluţii şi la Zalău au venit alte şase jucătoare, Sara Abed Kader, Alexandra Vrabie, Amalia Coman, Larisa Şerban, Andreea Tecar şi Irina Ivan. Dintre cele şase handbaliste venit în această vară, Irina Ivan este cea mai experimentată, având în vedere că are în spate ani buni de Ligă Naţională, la HCM Roman, “U” Cluj şi Gloria Bistriţa, iar ultima  dată, interul stânga a jucat şi în Franţa, la Le Havre. În primele jocuri amicale, Irina Ivan nu a putut juca din cauza unor probleme medicale, astfel că handbalista de 27 de ani nu a făcut deplasarea la Râmnicu Vâlcea. Jucătoarea este în continuare incertă şi foarte probabil nu va juca nici la turneul de la Craiova, care va avea loc vineri şi sâmbătă.

  “La turneul de la Vâlcea nu am putut conta pe Irina Ivan. Nu cred că va face deplasarea nici la turneul de la Craiova. Urmează să facă nişte investigaţii”, ne-a informat Gheorghe Tadici.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL