Connect with us

FOTBAL

CS Barcău revine de la 0 – 2 şi câştigă amicalul cu Rapid Jibou


Amicalul dintre cele două rivale din Liga a IV-a a fost unul spectaculos, în care s-au marcat şapte goluri. Gruparea de pe Someş a început mai bine şi a condus cu 2 – 0, dar Nuşfalăul a avut forţa să revină şi în final s-a impus cu 4 – 3


Deşi va avea la start un număr redus de echipe, campionatul Ligii a IV-a se anunţă unul foarte disputat. Din start, Rapid Jibou, Sportul Şimleu, chiar şi Dumbrava Gîlgău şi-au anunţat candidatura pentru titlul de campioană, dar în această bătălie mai poate intra şi CS Barcău Nuşfalău, care în această perioadă s-a întărit chiar şi cu jucători din afara judeţului!

Echipele cu pretenţii se află deja în plină pregătire pentru noul sezon, iar deja au disputat o serie de partide amicale. CS Barcău Nuşfalău şi Rapid Jibou, două rivale din Liga a IV-a şi-au dat întâlnire miercuri după-amiază, pe Stadionul “Nicolae Mandel”. Pentru spectatori a fost un joc spectaculos, în care s-au marcat nu mai puţin de şapte goluri.

Chiar dacă nu i-a avut la dispoziţie pe Ciprian Pavel, Andrei Teglaş, Cristian Ţurcaş, Radu Blaga, Ionuţ Blaga şi Bogdan Ciaca, gruparea de pe Someş a început mai bine şi a deschis scorul prin Gabriel Ţiriac. Oaspeţii şi-au mărit avantajul la reuşita lui Vasile Ilieş, dar tot în prima repriză, gazdele au redus din diferenţă prin Zsombori Zsolt.

În partea secundă, gruparea pregătită de Ciprian Grecu şi Adrian Damian a arătat mai bine atât ca şi joc, cât şi din punct de vedere fizic, reuşind să întoarcă tabela şi să conducă cu 3 – 2!  La acest scor, formaţia jibouană a avut şansa să egaleze, dar a ratat un penalty prin Vlad Paşcalău. S-a făcut 4 – 2, iar până la final, oaspeţii au mai reuşit doar să reducă din diferenţă prin Vasile Ilieş.

Pentru CS Barcău Nuşfalău a fost a doua partidă de verificare din această vară, în timp ce Rapid Jibou a ajuns deja la trei amicale. Cele două grupări se vor reîntâlni şi săptămâna viitoare, la Jibou.

 

CS Barcău Nuşfalău – Rapid Jibou 4 – 3 (1 – 2)

Au marcat: Zsombori Zsolt, Kovari Roland, Adelin Neaga şi Adrian Iancău, respectiv Vasile Ilieş (2) şi Gabriel Ţiriac

CS Barcău: Mădălin Şandor – Boldizsar Attila, Zsombori Zsolt, Cosmin Chiorean, Nagy Levente, Alexandru Iancău, Kovari Roland, Adrian Iancău, Ciprian Nagy, Nicolae Rad şi Adelin Neaga: Au mai jucat: Gabriel Puşcaş – Alexandru Boloş, Tomas Ilyes, Cosmin Mitroi şi Tamaş Vizi. Antrenori: Ciprian Grecu şi Adrian Damian. Delegat: Rudolf Stanciu

Rapid: Adrian Noţigan – Mihai Gaidoş, Vlad Lazăr, Vlad Paşcalău, Răzvan Forna, Sergiu Bercean, Daniel Miron, Gabriel Ţiriac, Vasile Ilieş, Răzvan Meleg şi Vlad Buda. Au mai jucat: Ionuţ Chechedi – Maior Istvan şi Tudor Hozan. Antrenor: Emil Ionaş. Delegat: Flore Pop

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL