Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău încă nu are “secund”


Conducerea caută în această perioadă cele mai bune variante, dar pe listă se află chiar şi managerul sportiv Vasile Jula


Staff-ul tehnic de la SCM Zalău a rămas descoperit de mai bine de o săptămână, după ce Claudiu Cornaci a renunţat să mai fie antrenor secund, preferând să se întoarcă la Atletic unde să antreneze juniorii republicani. În aceste condiţii, la primul meci oficial, cu Olimpia Satu Mare, dar şi la amicalul cu CSM Satu Mare, Alexandru Pop a rămas singur pe bancă, însă în tot această perioadă conducerea a căutat soluţii pentru numirea unui nou antrenor secund. Chiar dacă pe listă au fost mai multe nume, deocamdată nu s-a luat o decizie, astfel că s-a luat în calcul chiar şi numirea lui Vasile Jula pe această funcţie. Lică a fost anunţat ca şi manager sportiv la SCM Zalău, însă la primul meci oficial a luat loc pe banca tehnică. Ba mai mult, fostul internaţional a fost nevoit să intre în teren astfel că la 44 de ani a bifat minute bune într-o partidă oficială organizată de Federaţia Română de Fobtal.

“Deocamdată nu s-a luat o decizie în ceea ce priveşte antrenorul secund. Căutăm cea mai bună variană, dar s-a luat în calcul şi posibilitatea ca Vasile Jula să devină antrenor secund”, ne-a declarat Alexandru Pura, reprezentatul Primăriei Zalău, în cadrul clubului SCM.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL