Connect with us

Ştiri din Sălaj

Psihoza dispariţiilor de minore a cuprins Sălajul – două apeluri la 112 în doar câteva ore


O bunică a anunţat dispariţia nepoatei sale de 12 ani, iar un tată a anunţat dispariţia fiicei sale. Totul s-a întâmplat la începutul săptămânii


După cazul de la Caracal care a uluit o ţară întreagă, toată România a intrat în alertă, iar psihoza dispariţiilor a cuprins şi Sălajul.

Astfel, la data de 5 august, ora 22.50, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ileanda au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către o persoană de sex feminin în vârstă de 63 de ani, de pe raza unei localităţi din judeţul Sălaj, cu privire la faptul că nepoţica ei de 12 ani, cu domiciliul în municipiul Zalău a plecat de la locuinţa acesteia în loc necunoscut.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, minora a fost identificată şi predată bunicii sale materne. Din câte se pare, aceasta a pierdut noţiunea timpului şi se afla la joacă cu mai mulţi copii.

Câteva ore mai târziu, un alt caz de dispariţie a fost semnalat prin SNUAU 1112 de către o persoană de sex masculin. Astfel, în jurul orei 12.00, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Zalău au fost sesizaţi de către un bărbat, cu privire la faptul că fiica lui în vârstă de 16 ani a dispărut de la domiciliu.

Imediat după semnalarea dispariţiei au fost demarate activităţile specifice în vederea depistării acesteia.

Din câte se pare, minora a fugit alături de iubitul ei şi a fost identificată de poliţişti pe raza unei localităţi din judeţ şi predată părinţilor.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj