Connect with us

FOTBAL

Răzvan Pop şi Vlad Pop au lăsat Bihorul pentru proiectul de la Şimleu


Între cei șapte jucători transferați în această vară de la Sportul se află și doi șimleuani talentați, care în sezonul trecut au evoluat în judeţul vecin, acolo unde au fost şi studenţi


Unul dintre talentele Şimleului din ultimii ani a fost Răzvan Pop, care a făcut juniorul la CF Liberty Oradea şi la LPS Satu Mare.

Mai apoi, fotbalistul din localitatea Ceheiu a trecut pe la echipe de eşalon superior, precum Olimpia Satu Mare sau CS Oşorhei, pentru ca în sezonul trecut să îmbrace tricoul formaţiei CSC Crişul Sântandrei, cu care s-a clasat pe locul 5 în Liga a IV-a Bihor.

“Am plecat de acasă la vârsta de 15 ani pentru că eram îndrăgostit de fotbal şi voiam să ajung sus. M-am transferat la Liberty Salonta, unde m-am simţit foarte bine. Din păcate, Academia s-a desfiinţat şi am ajuns la Olimpia Satu Mare. Am avut şi acolo rezultate la nivel de juniori, dar am observat că viaţa trece şi m-am gândit să fac şi o facultate. M-am înscris la Oradea la Calculatoare şi aşa am ajuns la Oşorhei în Liga a III-a, în speranţa că voi acumula experienţă la un nivel mai superior. Din păcate, şi acel club s-a desfiinţat după un an şi pentru că nu am vrut să renunţ la facultate am ajuns la Sântandrei. Acum, m-am întors la Şimleu pentru că am văzut că se lucrează la un proiect frumos de promovare şi vreau să ajut la îndeplinirea obiectivului. Mă bucur să joc din nou pentru Şimleu pentru că aici am făcut primii paşi în fotbal”, ne-a declarat Răzvan Pop.

Deşi mai mare are un an de studenţie la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport Oradea, Vlad Pop revine acasă cu speranţe. Campion judeţean cu echipa de juniori Sportul Şimleu în anul 2016, el vrea să repete performanţa şi cu echipa mare.

Pentru aceasta a lăsat echipa Univesitatea Oradea, care anul trecut s-a clasat pe locul 9 în Liga a IV-a Bihor. În funcţie de necesităţi, până la startul sezonului, în lot ar mai putea fi aduşi şi alţi jucători.


Lista transferurilor de la CS Sportul Şimleu:

Paul Cosma (CS Barcău Nuşfalău)

Olimpiu Ardelean (CS Barcău Nuşfalău)

Paul Mocan (CS Barcău Nuşfalău)

Codruţ Ardelean (CS Barcău Nuşfalău)

Răzvan Pop (CSC Crişul Sântandrei – Liga a IV-a Bihor)

Vlad Pop (Universitatea Oradea – Liga a IV-a Bihor)

Adrian Dregan (Steaua Cosniciu)


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL