Connect with us

Ştiri din Sălaj

Au început lucrările de reabilitare pe Drumul Județean 108N: Cuzăplac – limita județului Cluj


Locuitorii a trei localități ale comunei Cuzăplac (Cuzăplac, Tămașa și Petrindu) sunt beneficiarii direcți a unei noi intervenții în cadrul programului anual de reparații și întreținere drumuri județene (2019) gestionat și finanțat de Consiliul Județean


Este vorba despre lucrările începute la tronsonul drumului județean DJ 108N, cu o lungime de aproape 8 km, lucrări care constau în realizarea unui covor bituminos pe segmentul de drum județean amintit.

Lucrările începute la tronsonul drumului județean DJ 108N, cu o lungime de aproape 8 km, sunt lucrări care constau în realizarea unui covor bituminos pe segmentul de drum județean amintit.

Lucrările prevăzute a fi finalizate cel mai târziu în luna octombrie, valoarea acestora depășind 2.465.000 lei, finanțarea fiind asigurată de la bugetul județului.

Ca beneficiu indirect locuitorii din zonă, comunele Zimbor, Almașu, vor avea posibilitatea de a folosi acest tronson de drum ca acces mai facil spre locurile de muncă din vecinătate (Aghireș).

Lucrările de reparații și întreținere – Covor bituminos pe DJ 108N, se înscriu în Programul anual de reparații și întreținere drumuri județene (2019) finanțat și gestionat de către Consiliul Județean Sălaj.

Valoarea totală alocată acestui program este de peste 23.000.000 lei pentru anul în curs, numărând lucrări de reparații și întreținere a aproximativ 130 km, reprezentând segmente situate pe traseele a 10 drumuri județene de pe întreg teritoriul județului.

Programul anual de reparații și întreținere drumuri județene (2019) completează intrevențiile de reabilitare și modernizare a drumurilor județene – lucrări în cea mai mare parte a acestora finanțate din fonduri europene, în cadrul unor proiecte derulate în acest sens.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj