Connect with us

Feminin

Heniu Prundu Bârgăului s-a reunit şi are gânduri mari pentru sezonul viitor


Călin Svobodă a sunat adunarea şi la reunirea lotului a avut la dispoziţie 16 jucătoare


În sezonul 2018 – 2019 din Liga 1 Feminin, Heniu Prundu Bârgăului a fost una dintre surprizele plăcute ale campionatului, iar la finalul stagiunii s-a clasat pe locul 3, cucerind astfel medaliile de bronz, fiind la egalitatea de puncte cu ocupanta locului secund, Fortuna Becicherecu Mic.

Totuşi, clasarea pe podium din sezonul trecut reprezintă cea mai bună performanţă din istoria clubului şi pentru noul sezon, conducerea are planuri măreţe.

Prin vocea preşedintelui George Ruscău, Heniu îşi propune o clasare în primele patru echipe şi în campionatul următor.

”Datorită rezultatelor din ultimele ediții avem obligația să repetăm performanțele anterioare și de ce nu să le și depășim: clasarea pe unul din primele patru locuri la final de campionat și accederea în fazele superioare ale Cupei României– a declarat George Ruscău, citat de colegii de la jurnalul-bistriţei.ro.

La reunirea lotului au fost prezente 16 jucătoare. Este vorba despre portarul Salamon Szidonia şi jucătoarele de câmp, Iulia Zamfir, Lenuţa Ştef, Daniela Mardari, Mihaela Purcil, Ioana Cătuna, Alexandra Hornea, Daria Răileanu (împrumut “U” Olimpia Cluj), Flaviana Negrea (împrumut “U” Olimpia Cluj), Diana Grecu, Ştefania Burcea (transferată de la CSS Târgovişte), Alexandra Galeş, Raluca Şuticău, Raluca Hărsan şi Gabriela Oniga, ultimele patru fiind promovate din propria pepinieră.

Şi Mihaela Merlan a fost prezentă la reunire, însă cel mai probabil talentata jucătoare va lipsi de pe gazon câteva luni, din cauza unei accidentări suferite în finalul sezonului trecut.

În următoarele zile, echipa se va pregăti pe plan local, după care va pleca într-un stagiu de pregătire centralizat.

Sursa foto: Jurnalul Sportiv al Bistriţei

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Feminin