Connect with us

Ştiri din Sălaj

Tânăr prins drogat la volan pe străzile din municipiul Zalău


Poliţiştii sălăjeni au oprit vineri , 26 iulie, un autoturism pentru control. La testarea cu alcooltestul rezultatul a fost negativ, dar deoarece şoferul nu avea un comportament corespunzător acesta a fost condus la spital, pentru stabilirea consumului de substanţe psihoactive. În maşina acestuia au fost găsite mai multe plicuri cu resturi vegetale


Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control, vineri, 26 iulie, la ora 16.25, pe strada Victor Deleu, din municipiul Zalău, un autoturism condus de un zălăuan de 25 de ani.

La testarea cu alcooltestul, rezultatul a fost negativ.

Întrucât şoferul nu avea un comportament corespunzător a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii consumului de substanțe psihoactive.

De asemenea, în urma controlului efectuat asupra autoturismului au fost găsite opt plicuri în care se aflau resturi vegetale și 10 plicuri în care aflau urme de resturi vegetale. Plicurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj