Connect with us

FOTBAL

Şimleuanul Vlad Opriş şi-a găsit echipă


După ce s-a despărţit de Luceafărul Oradea, fotbalistul a semnat cu Fotbal Comuna Recea. Deşi a fost dorit şi de SCM Zalău, jucătorul a preferat să meargă la o echipă cu pretenţii din Liga a III-a, unde va fi coleg cu alţi doi sălăjeni, Adrian Micaş şi Romario Rus


Deşi are doar 22 de ani, Vlad Opriş a trecut deja pe la mai multe echipe din Liga a III-a şi Liga a II-a. Şimleuanul a evoluat în eşalonul al treilea la CSM Sighetu Marmaţiei şi Unirea Jucu, iar în liga secundă a fost la Juventus Bucureşti, CS Baloteşti, Foresta Suceava, iar ultima dată Luceafărul Oradea.

La gruparea bihoreană, Opriş a fost în jucător de bază în turul de campionat, când a jucat în 14 meciuri şi a marcat şi un gol, în partida cu Metaloglobus Bucureşti. O accidentare l-a ţinut pe “tuşă” mai mult timp în retur, iar Opriş a jucat în doar câteva meciuri în a doua parte de campionat.

Sălăjeanul s-a despărţit în vară de Luceafărul Oradea şi a devenit jucător liber, însă şi-ar fi dorit ca în continuare să joace tot la nivelul ligii secunde.

“M-am despărţit de Luceafărul şi sunt jucător liber, dar îmi doresc să joc în continuare în Liga a II-a. Aş vrea să ajung la o echipă unde să am continuitate. La această vârstă trebuie să joc cât mai mult. Sunt apt 100% şi sunt dornic să fac un sezon cât mai bun”, spunea Vlad Opriş după despărţirea de Luceafărul.

Chiar dacă a fost în discuţii cu unele grupări din liga secundă, fotbalistul a ajuns în cele din urmă în Liga a III-a, însă nu la orice echipă ci la o formaţie cu pretenţii, care în sezonul viitor vrea promovarea în liga secundă. Cu toate că a fost în discuţii şi cu cei de la SCM Zalău, Vlad Opriş a ales să semneze cu Fotbal Comuna Recea.

“Este echipa perfectă pentru mine în momentul de faţă, deoarece am nevoie de jocuri şi de încredere după perioada de inactivitate. Am ales  echipa din Recea deoarece are şi obiectiv îndrăzneţ pentru sezonul următor”, ne-a declarat Vlad Opriş, care nu consideră că venirea în Liga a III-a este un pas în spate în cariera sa.

“Chiar dacă multă lume crede că este un pas în spate, pentru mine este foarte important să mă pun pe picioare. M-am gândit la un moment dat să vin şi la SCM Zalău, dar obiectivul echipei este în momentul de faţă total opus faţă de ce îşi doreşte Recea. Am venit aici şi sper să joc cât mai multe meciuri, iar la finalul campionatul să fim pe primul loc şi să promovăm în Liga a II-a. Am întâlnit oameni de cuvânt care îşi doresc să realizeze ceva la Recea”, a mai spus şimleuanul.

Vlad Opriş se află de săptămână trecută în pregătiri cu Fotbal Comuna Recea, cu care a semnat un contract valabil pe un sezon, cu posibilitate de prelungire în vară.

Fotbalistul îi va avea colegi pe alţi doi jucători sălăjeni, Adrian Micaş şi Romario Rus, cei doi evoluând şi în sezonul trecut la gruparea maramureşeană, care s-a clasat pe locul secund în Seria a V-a.

Şimleuanul a debutat la ACS FC Recea în amicalul pe care elevii lui Romică Buia l-au câştigat miercuri cu 2 – 0 în faţa celor de la SCM Zalău pe Stadionul Municipal din Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL