Connect with us

ATLETISM

Paula Todoran convocată în lotul pentru mondialele de 50 de km


Paula Todoran continuă să țină steagul sus și este una din puținele sportive din Sălaj, din rândul ramurilor de sport olimpice, care participă an de an la competiții europene sau mondiale


Cea mai bună sportivă a judeţului Sălaj din ultimii 10 ani este cu siguranţă Paula Todoran, cel puţin din punctul meu de vedere. Chiar dacă nu a strălucit de fiecare dată aşa cum ne-am fi aşteptat, şi chiar dacă uneori chiar a dezamăgit, Paula rămâne cea mai bună sportivă din judeţ, iar faptul că a fost singura sportivă din judeţ care a participat la ultima ediţie a Jocurilor Olimpice  confirmă acest lucru.

În 2019 Paula nu a realizat nicio performanţă notabilă în competiţii, dar cu toate acestea munca şi rezultatele sale nu pot fi şterse cu buretele,iar recent, pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Atletism a fost postat un comunicat prin care a fost anunţat lotul care va reprezenta România la Campionatul Mondial de Alergare pe şosea 50 de kilometri, iar în capul de listă al echipei feminine este tocmai numele Paulei Todoran. Potrivit comunicatului oficial, lotul României este alcătuit din 14 sportivi, 8 băieţi şi 6 fete.

La masculin au fost convocaţi următorii sportivi: 1. Marian Mircea Secară (CSM Cluj-Napoca – sportiv care şi-a început cariera la Zalău, sub îndrumarea prof. Teodor Bidian), 2. Sorin Mîneran (CS Universitatea Arad), 3. Nicolae Bălan (CSM Cluj-Napoca), 4. Andrei-Marius Crainic (CSM Cluj-Napoca), 5. Claudiu Gorgan (CS Ştiinţa Bacău), 6. George Cosmin Popa (CS Ştiinţa Bacău), 7. Roland Unterweger (CS Universitatea Arad) şi 8. Raul-Ionuţ Deteşan (CS Universitatea Cluj).

La feminin au fost nominalizate următoarele sportive: 1. Paula Claudia Todoran (CSM Zalău), 2. Natalia Zbîrnea (CSU Ştiinţa Bacău), 3. Nicoleta Ciortan (CSM Danubiu Tulcea), 4. Laura Diana Popescu (CSM Cluj-Napoca), 5. Olga Iulia Ghinga (CS Universitatea Arad) şi 6. Denisa Alexandra Mădălina Bota (LPS Cetate Deva). Campionatul Mondial de alergare pe şosea 50 de kilometri va avea loc la Braşov, în data de 1 septembrie 2019.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ATLETISM