Connect with us

BOX

Pugiliştii sălăjeni participă la un turneu internaţional


Sportivii pregătiţi de Adrian Popuţea şi Ioan Dragoş se vor deplasa la Salonta în această săptămână pentru a participa la două competiţii, Cupa Bihorul şi ediţia a IX-a a Memorialului “Nicolae Talpoş”, cea din urmă fiind o competiţie internaţională


La finalul acestei săptămâni, în Salonta – judeţul Bihor va avea loc un festival de box. Mai exact în perioada 24 – 27 iulie, la Ancora Summer Vibes vor avea loc două competiţii în care pugiliştii se vor duela pentru preţioasele medalii.

Printre cluburile care vor participa la Cupa Bihorul şi Memorialul “Nicolae Talpoş” se numără şi CSM Zalău, care va deplasa un lot format din 6 sportivi, aceştia fiind însoţiţi de antrenorul Adrian Popuţea. Este vorba de Paul Magdaş (91 kg – tineret), Elida Oşan (68 kg – tineret), Andreea Varga (49 kg – tineret), toţi trei de la secţia din Zalău, Margareta Hidigan (52 kg – cadeţi), Lucza Renata (54 kg – cadeţi) şi Diana Tănăsescu (59 kg – cadeţi), toate trei de la secţia Şimleu Silvaniei.

Pentru această competiţie, antrenorul zălăuanilor pune accent pe sportivii de la categoria de vârstă tineret, cât şi pe pugiliste, având în vedere că în luna august vor avea loc Campionatul Naţional la Tineret, cât şi Campionatul Naţional la Feminin.

Cupa Bihorul se va desfăşura joi, 25 iulie, începând cu ora 19.00, în timp ce turneul internaţional, Memorialul “Nicolae Talpoş” va avea loc în perioada 26 – 27 iulie. În prima zi se vor desfăşura semifinalele, în timp ce în a doua zi vor avea loc meciurile din finale. Competiţiile se vor desfăşura sub egida Federaţiei Române de Box.

După ce vor reveni din Bihor, secţia de box de la CSM Zalău va organiza în sala de box din incinta Stadionului Municipal Zalău sparring-uri între sportivi de la 5 cluburi participante, CSM Zalău, Box Club MLG Zalău, Gym Mar Strong Oradea, CSM Oradea şi Basti Box Salonta.

Competiţia va fi organizată cu ocazia ediţiei a XXII-a a Zilelor Municipiului Zalău, iar pentru doritori, intrarea va fi gratis.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in BOX