Connect with us

FOTBAL

Flore Pop, director sportiv la Rapid Jibou


“Sunt bucuros că am venit la Jibou. Sper să îmi fac treaba cât mai bine”, a spus Flore Pop, care a ajuns la gruparea de pe Someş împreună cu nucleul de jucători de la Unirea Mirşid


După ce a promovat în Liga a III-a cu Unirea Mirşid, Flore Pop a sperat să ajungă în conducere la SCM Zalău. Alături de el urmau să vină la Zalău şi cei mai importanţi jucători de la campioana Sălajului, însă această mutare nu a mai avut loc.

Flore Pop a ales în cele din urmă să plece la o altă echipă importantă din Liga a IV-a Sălaj cu care să câştige campionatul, astfel că a ajuns la Rapid Jibou, unde a fost numit tot director sportiv, funcţie pe care a ocupat-o şi la Unirea Mirşid. Alături de Flore, la Jibou vor veni cei mai importanţi jucători din lotul campioanei en-titre, în frunte cu Ciprian Pavel, Mihai Bode, Bogdan Ciaca, Maior Istvan, Ionuţ Blaga şi Radu Blaga.

“Mă bucur că domnul primar Dan Ghiurco a avut încredere în mine şi în jucătorii de la Unirea Mirşid. Ne-a oferit toate condiţiile de care aveam nevoie pentru a ne bate la primul loc. Sunt bucuros că am venit la Jibou şi sper să nu dezamăgesc şi să îmi fac treaba cât mai bine. Sper să practicăm un fotbal plăcut, iar publicul să vină în număr cât mai mare la meciuri”, ne-a declarat Flore Pop.

Sub comanda noii conduceri tehnice, Emil Ionaş antrenor şi Flore Pop director sportiv, Rapid Jibou se reuneşte în această după-amiază, urmând ca duminică să susţină şi primul joc amical, cu Someşul Someş Odorhei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL