Connect with us

FOTBAL

FOTO. SCM Zalău a pierdut şi al doilea amical cu ACS FC Recea


Gruparea sălăjeană a pierdut la două goluri diferenţă în faţa echipei care se va lupta pentru promovarea în Liga a II-a în sezonul viitor, după ce a pierdut cu 3 – 0 pe terenul maramureşenilor în urmă cu 5 zile


Noul sezon competiţional stă să înceapă, iar la SCM Zalău încă mai sunt lucruri de pus la punct, mai ales în ceea ce priveşte lotul cu care sălăjenii vor aborda campionatul Ligii a III-a. În acest sens, conducerea grupării de sub Meseş a organizat şi câteva jocuri de verificare, tocmai pentru ca antrenorii echipei să aibă şansă să-i urmărească pe jucători şi să ştie pe cine se pot baza.

Primul meci amical disputat de SCM Zalău a avut loc vineri, pe Stadionul Comunal din Recea, împotriva celor de la ACS FC Recea, gruparea ce a terminat pe locul 2 în ultimele două sezoane din Liga a III-a. Maramureşenii au avut câştig de cauză şi s-au impus cu 3 – 0.

Câteva zile mai târziu, mai exact miercuri, de la ora 18.00, cele două echipe s-au duelat într-un nou meci amical, de această dată pe Stadionul Municipal din Zalău.

Şi de această dată, ACS FC Recea a fost echipa care a controlat jocul, iar în prima parte, zălăuanii s-au apropiat cu greu de poarta apărată de experimentatul Alin Bota.

De cealaltă parte, maramureşenii şi-au creat ocaziile mai periculoase şi eforturile lor au fost răsplătite de reuşita lui Cristi Ene – fost jucător la Viitorul Constanţa, “U” Cluj sau ASU Poli Timişoara, ajuns în această vară la ACS FC Recea.

Şi după deschiderea scorului, băieţii lui Romică Buia au continuat să domine jocul, însă, fără a-şi crea mari ocazii. Totuşi, Adrian Micaş a fost aproape să înscrie, după ce a executat foarte bine o lovitură liberă de la aproximativ 20 m, însă Claudiu Băican a prins în doi timpi, astfel că prima repriză s-a încheiat cu avantajul echipei din Recea.

După revenirea de la cabine, Romario Rus putea majora avantajul echipei sale, însă lovitura sa de cap a trecut puţin pe lângă poarta apărată Andrei Pop, intrat la pauză în locul lui Claudiu Băican.

Până la urmă s-a făcut 0 – 2, după ce Viorel Chinde a şutat imparabil de la 20 m, profitând de o eroare în defensiva Zalăului.

La acest scor, Alexandru Pop a făcut mai multe modificări, la fel ca şi Romulus Buia, iar jocul a devenit ceva mai echilibrat, zălăuanii începând să-şi “arate colţii”. Rareş Petruţ Pop a fost aproape să marcheze, însă, şutul său a fost respins de sub bara transversală de portarul maramureşenilor. Zălăuanii au mai avut şi o bară transversală şi părea că golul pluteşte în aer.

Alin Lazăr a avut şi el o situaţie de 1 vs 1 cu portarul, însă maramureşeanul a respins.

În ultimul minut, acelaşi Alin Lazăr a marcat primul gol din istoria celor de la SCM Zalău, însă, reuşita sa a fost anulată, după un offside indicat de la margine de arbitrul asistent Adrian Iancău.

Prin urmare, jocul s-a terminat cu scorul de 0 – 2 şi SCM Zalău speră să obţină primul succes din meciurile de verificare în weekend, când se va duela cu Dumbrava Gîlgău.

Partida a fost oficiată de brigada de arbitri formată din Flavius Seiche (la centru), Alex Turian şi Adrian Iancău (asistenţi).


SCM Zalău – ACS FC Recea 0 – 2 (0 – 1)

Au marcat: Cristian Ene şi Viorel Chinde

SCM Zalău: Claudiu Băican – Rareş Petruţ Pop, Varga Markusz, Răzvan Dulap, Raul Irimeş, Saroşi, Humadi Ali Ahmed, Dan Sârbu, Alex Costea, Sebastian Duma şi Vlad Marin. Au mai evoluat: Andrei Pop, Tudor Mare – Benea, Alex Turcu, Alin Lazăr, Daniel Supuran, Alin Chende, Robert Chifor şi Tudor Hozan. Antrenor: Alexandru Pop

ACS FC Recea: Alin Bota – Bogdan Paşca, Milian Urs, Claudiu Maftei, Mihai Cohan, Adrian Micaş, Cosmin Berinde, Alex Oltean, Romario Rus, Alex Mărieş şi Cristian Ene. Au mai evoluat: Vasile Iuca, Marius Potcoavă, Vlad Opriş, Kiss Lorand, Flaviu Ionescu, Eric Pirdeca, Ionuţ Mureşan şi Viorel Chinde. Antrenor: Romulus Buia


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL