Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău dispută primul meci amical pe teren propriu


Gruparea antrenată de Alexandru Pop va susţine un meci de pregătire cu ACS FC Recea, echipă cu care s-a duelat şi vineri, pe terenul maramureşenilor


A mai rămas puţin timp până la primul meci oficial pentru SCM Zalău. Zălăuanii vor evolua în compania celor de la SC Olimpia MCMXXI Satu Mare, în Cupa României.

Până atunci, Alexandru Pop încearcă să finalizeze lotul de jucători şi în acest scop a organizat câteva jocuri amicale. Vineri, SCM Zalău a evoluat în deplasare la ACS FC Recea – echipă clasată pe locul 2 în Seria a V-a din Liga a III-a în sezonul trecut.

Experienţa a făcut diferenţa şi maramureşenii s-au impus cu 3 – 0. Cele două echipe se vor întâlni din nou, de această dată la Zalău.

Cel de-al doilea amical dintre SCM Zalău şi ACS FC Recea va avea loc miercuri după amiază, de la ora 18.00, pe Stadionul Municipal din Zalău.

Până la primul joc oficial, cei de la SCM Zalău vor mai disputa şi în weekend un meci amical, împotriva celor de la Dumbrava Gîlgău.

“În aceste meciuri nu mă interesează rezultatele. Vreau să văd la treabă toţi jucătorii, să vedem potenţialul fiecăruia, ca pe urmă să ne putem decide asupra lotului final cu care vom aborda campionatul”, ne-a declarat Alexandru Pop.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL