Connect with us

FOTBAL

Claudiu Cornaci, antrenor secund la SCM Zalău


Tehnicianul care a antrenat tot la grupele de juniori republicani de la Atletic Zalău este şi el posesor de Licenţa A UEFA, la fel ca şi “principalul” Duţu Pop


Deşi s-a discutat în ultimele săptămâni de aducerea unui antrenor din afara judeţului, iar pe listă au fost Marius Popescu, Constantin Olariu sau Călin Moldovan, până la urmă s-a decis ca antrenorul de la SCM Zalău să fie din Sălaj, dar cu condiţia să fie posesor de Licenţa A UEFA. Alexandru “Duţu” Pop a fost numit în această funcţie, iar fostul atacant de la Armătura Zalău şi-a stabilit staff-ul tehnic cu care va lucra. Deşi a avut propuneri din mai multe părţi, “Duţu” l-a ales ca şi secund pe Claudiu Cornaci, care în ultimii ani a antrenat tot la juniorii de la Atletic Zalău.

Fost jucător la Armătura, Claudiu Cornaci a jucat inclusiv în Liga 1 la Dinamo Bucureşti, FC Argeş, Ceahlăul Piatra Neamţ  şi Gloria Bistriţa, dar şi în prima ligă din Ungaria, la Nyíregyháza. “Corbul” şi-a încheiat cariera în 2012 la FC Zalău după care s-a apucat de antrenorat, iar de anul trecut a intrat în posesia Licenţei A.

Claudiu Cornaci a mai fost antrenor la seniori în Liga a IV-a Sălaj, la CS Crasna.

Funcţia de manager sportiv va fi ocuptă de Vasile Jula, cel care în returul sezonului trecut a fost antrenorul campioanei Unirea Mirşid, care a reuşit promovarea în Liga a III-a după meciurile de baraj cu Viitorul Ulmeni.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL