Connect with us

FOTBAL

Ciprian Brata: “Silvania Şimleu a fost o rampă mare de lansare pentru mine”


Ajuns la poalele Măgurii la o vârstă fragedă, talentatul fotbalist din Satu Mare s-a remarcat în tricoul sălăjenilor, ajungând la loturile naţionale, dar şi pe prima scenă a fotbalului românesc


În anul 2008, Ciprian Brata a ajuns la Şimleu Silvaniei împreună cu o întreagă echipă de la Satu Mare.

Încă de la vârsta de 17 ani, sătmăreanul a confirmat la nivel de Liga a III-a şi în vara anului 2009 a reuşit să promoveze cu Silvania în eşalonul secund.

Brata a făcut meciuri bune în tricoul Şimleului şi la acest nivel, iar în 2010 a reuşit să facă pasul în Liga 1 şi s-a transferat la Pandurii Tg. Jiu.

Prezent la întâlnirea de duminică, Ciprian Brata a avut ocazia să se revadă cu o parte dintre foştii colegi şi speră ca o astfel de întâlnire să se mai organizeze şi pe viitor.

“Nici nu îmi vine să cred că au trecut anii atât de repede. Mă bucur că m-am reîntâlnit cu foştii colegi, cu oamenii din oraş şi cu suporterii. Sper să ne putem întâlni şi la 20 de ani. Îmi pare foarte rău că la Şimleu nu este măcar o echipă de Liga a III-a. Le doresc succes celor de aici în proiectul pe care îl au la Sportul Şimleu şi sper ca în cel mai scurt timp să promoveze. Din păcate fotbalul din România se duce la vale, iar singurul care îşi doreşte să realizeze ceva de Gheorghe Hagi”, ne-a declarat Ciprian Brata.

Sătmăreanul nu uită că Silvania a fost o “bornă” importantă în cariera sa.

“Silvania Şimleu a fost o rampă mare de lansare pentru mine. Aici am avut ocazia să joc la Liga a III-a, apoi la Liga a II-a şi de aici am făcut pasul în Liga I. Le mulţumesc celor de aici pentru ce au făcut pentru mine”, a mai spus fotbalistul.

După ce în 2010 a plecat de la Silvania, Ciprian Brata a mai trecut pe la Pandurii Tg. Jiu, FC Braşov, CS Turnu Severin, Corona Braşov, FC Botoşani, Olimpia Satu Mare, iar în returul sezonului trecut a fost la Minaur Baia Mare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL