Connect with us

FOTBAL

George Zima, noul antrenor de la Sportul Şimleu: “Vreau să îmi aduc aportul la revigorarea fotbalului şimleuan”


Tehnicianul din Oradea a activat în sezonul trecut la nivelul ligii secunde, fiind pentru o perioadă principal la Energeticeanul. Zima a acceptat un nou proiect în această vară şi a venit la Sportul Şimleu, cu care speră să promoveze din primul sezon în Liga a III-a


La 29 de ani, George Zima are în cv o perioadă de mai bine de 6 luni în care a antrenat în Liga a II-a la ACS Energeticeanul, pe banca căreia a fost principal în 10 jocuri.

Tânărul din Oradea a decis să dea curs ofertei venite de la Sportul Şimleu, astfel că s-a înţeles cu preşedintele Ioan Gurzău şi va antrena la gruparea de sub Măgură, cu care speră să promoveze în Liga a III-a încă din primul sezon.

“Sunt un antrenor tânăr şi mi-am dorit un proiect nou, care porneşte de la zero. Vreau să îmi aduc aportul în revigorarea Şimleului şi de a ajunge în cel mai scurt timp în Liga a III-a.Am decis să vin la Şimleu în ideea în care se doreşte promovarea din primul an nu ca să stau pe locul 2 – 3 în Liga a IV-a. Voi vedea ce lot de jucători găsesc şi apoi vom mai decide de ce avem nevoie pentru a nu avea probleme în a câştiga campionatul şi a promova”, ne-a declarat Geroge Zima, care nu consideră că a făcut un pas în spate în cariera sa, chiar dacă ultima dată a pregătit o echipă de Liga a II-a.

“Din afară pare un pas în spate faptul că vine să antrenez în Liga a IV-a, după ce sezonul trecut am fost la Liga a II-a, însă am doar 29 ani. Am antrenat 5 – 6 ani la copii şi juniori, am început de la Liga a V-a, am avut promovări la Liga a IV-a şi Liga a III-a, iar Liga a II-a am luat-o ca şi un bonus. A fost o conjunctură având în vedere că antrenorii cu care am lucrat au prins oferte mai bune, cum a fost şi situaţia lui Bogdan Andone şi am fost principal la Energeticianul. Acum am considerat că trebuie să o iau de la capăt. Consider că nu este un pas în spate, din contră, este un moment în care vreau să îmi demonstrez mie că sunt capabil să duc echipa în Liga a III-a”, a mai spus George Zima.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL