Connect with us

FOTBAL

Ionel Ciunt – primarul municipiului: “Pentru primul sezon îmi doresc ca SCM Zalău să rămână în Liga a III-a”


Echipa de fotbal urmează să beneficieze de 350.000 de lei pentru turul de campionat, iar în aceste condiţii nici pretenţiile nu vor fi foarte mari pentru primul sezon. Potrivit primarului, din retur, SCM Zalău ar urmea să aibă parte de o susţinere financiară mult mai consistentă din partea autorităţilor


Datorită Unirii Mirşid, fotbalul sălăjean a revenit în Liga a III-a, după ce campioana Sălajului a trecut la barajul de promovare de Viitorul Ulmeni. Pentru ca din sezonul viitor, Sălajul să aibă reprezentantă în eşalonul al treilea, autorităţile locale au început demersurile şi au înfiinţat SCM Zalău. Acest club a preluat drepturile sportive şi de participare în eşalonul superior de la Unirea Mirşid, iar acum se fac demersurile pentru afilierea echipei la FRF şi pentru înscrierea în campionat.

Pentru turul de campionat, SCM Zalău urmează să beneficieze de 350.000 de lei la Primărie, dar începând din 2020, cu totul altfel se va pune problema.

Ţinând cont că pentru început susţinerea financiară este mai mică, nici pretenţiile nu vor fi mari, astfel că pentru primul sezon, obiectivul va fi salvarea de la retrogradare.

“Noi am avut ca discuţie preluarea echipei de fotbal de la Mirşid. Din fericire lucrurile s-au întâmplat în sens pozitiv, iar Unirea Mirşid a promovat în Liga a III-a şi ne ţinem de cuvânt. Pentru primul sezon îmi doresc ca SCM Zalău să rămână în Liga a III-a. Cred că 350.000 de lei este o sumă de început care va satisface într-o măsură rezonabilă funcţionarea echipei de fotbal până la finalul acestui an calendaristic. În anul bugetar 2020 vom şti de la început şi vom construi un buget pe care să îl alocăm acestui club sportiv”, ne-a informat  primarul.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL