Connect with us

DIVERSE

Flore Pop: “Dia Guard Divino a făcut cinste judeţului la Campionatul Naţional”


Delegatul vicecampioanei Sălajului este de părere că o clasare în primele opt locuri la Campionatul Naţional reprezintă o performanţă pentru o echipă sălăjeană, dat fiind faptul că nivelul competiţiei a fost mult mai ridicat ca şi în alţi ani


Dia Guard Divino a avut un parcurs notabil la Campionatul Naţional de la Oradea, acolo unde au participat cele mai bune 20 de echipe din ţară.

Vicecampioana Sălajului a acumulat 8 puncte într-o grupă din care au mai făcut parte La Boltă Alba Iulia, Fratelli Bianconeri Galaţi, Corvinul Hunedoara şi  Tazmannschaft Bucureşti, iar de pe locul 2 s-a calificat în sferturi.

În această fază a competiţiei, Dia Guard Divino a dat peste Luxury Team Bucureşti, în faţa căreia a pierdut cu 3 – 1, însă s-a întors acasă cu o clasare în primele opt locuri, iar după părerea lui Flore Pop, această clasare reprezină o performanţă pentru o echipă sălăjeană, dat fiind faptul că nivelul competiţiei a fost mult mai ridicat ca şi în alţi ani.

“Felicitări echipei. Încă o dată am făcut cinste județului iar băieți au fost minunați şi au dat totul pe teren. Le mulțumim sponsorilor care încă o data au fost lângă noi 100% și care sunt trup și suflet lângă echipa. Am ajuns din nou în primele opt echipe,  un lucru mare la ce nivel s-a ajuns în ţară. Cu putină șansă puteam mai mult dar accidentările care tot sezonul ne-a urmărit a făcut să nu fim între primele formaţii din țară. După promovare în Liga a III-a,  băieții mai reușesc un lucru frumos și au făcut cinste județului. Țin să mulțumesc jucătorilor și sponsorilor pentru întregul sezon, sacrificiile care s-au făcut pentru a ajuta echipa şi sunt mândru că fac parte din așa echipa ca Dia Guard, Divino, Cipricom, Marisa o familie și la bine și la greu”, ne-a declarat Flore Pop, delegatul de la Dia Guard Divino.

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE