Connect with us

DIVIZIA A1

Gabriel Cherbeleaţă revine la Volei Municipal Zalău


După patru ani în care a jucat pentru Explorări Baia Mare, Steaua Bucureşti şi CSM Bucureşti, voleibalistul s-a întors la Zalău şi a semnat un contract pentru un sezon cu vicecampioana României


Odată ce a aflat că va primi finanţare pentru sezonul 2019 – 2020, Volei Municipal Zalău a început să facă transferuri. Chiar dacă achiziţiile s-au demarat mai târziu, vicecampioana României a reuşit să obţină semnătura mai multor jucători pentru stagiunea următoare.

În cursul zilei de vineri, la Volei Municipal Zalău a ajuns şi Gabriel Cherbeleaţă, care este la o revenire la poalele Meseşului, unde a mai jucat în sezoanele 2013 – 2014 şi 2014 – 2015.

Originar din Câmpulung, Cherbeleaţă a făcut pasul în Divizia A1 la Universitatea Cluj, însă marea performanţă a cunoscut-o odată ce s-a transferat la Volei Municipal, unde a devenit vicecampion al României.

În perioada 2015 – 2017, Cherbeleţă a jucat pentru Explorări Baia Mare, ca în ultimii doi ani să îmbrace tricoul unor formaţii din Bucureşti, Steaua şi CSM.

Voleibalistul evoluează pe postul de universal, iar din 2013 este component al lotului naţional al României, cu care s-a calificat la Campionatul European.

 

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1