Connect with us

ARTE MARTIALE

FOTO. La 13 ani, Andreea Szilaghi a ajuns la 70 de medalii câştigate


Tânăra karateka din comuna Marca a reuşit să cucerească la finele săptămânii trecute două medalii preţioase Cupa “Good Dragon” şi a ajuns să totalizeze 70 de medalii 


Andreea Nadia Szilaghi s-a născut la data de 10 august 2005 şi de patru ani de zile a început să practice artele marţiale mixte şi a ales karate modern şi se pregăteşte sub îndrumarea antrenorului Takacs Mihaly (4 Dan) la Suplacu de Barcău, acolo unde Clubul Sportiv “Good Dragon” Marghita are o mică secţie.

Tânăra are la activ zeci de competiţii şi s-a remarcat încă de la început. De altfel, trofeele şi medaliile au început să se adune, iar la finele săptămânii trecute, sportiva a reuşit să ajungă la cota 70 de medalii.

În perioada 1 – 7 iulie, la Marghita a avut loc un stagiu de pregătire al Asociaţiei Nord Amical Karate, eveniment ce a trecut de 20 de ediţii. În cadrul cantonamentului din incinta Ştrandului Termal, a fost organizat şi un concurs, denumit Cupa “Good Dragon”.

În cadrul competiţiei, Andreea Szilaghi a obţinut locul 3 la WKF, şi a cucerit locul 1 la Shobu Ippon. Cu aceste două medalii, sportiva din comuna Marca a reuşit să ajungă la cota 70 de medalii şi are tot viitorul în faţă.

După evenimentul desfăşurat la Marghita, Szilaghi a revenit “acasă”, acolo unde a participat la “Plăcinta Mărcanului”, eveniment ce a avut loc în comuna Marca.  Cu această ocazie, Andreea, alături de colegii de la CS Good Dragon, a urcat pe scenă şi a făcut o demonstraţie de karta în faţa consătenilor.

“Duminică, în cadrul festivalului Plăcinta Mărcanului am făcut o demonstraţie de karate, cu ajutorul colegilor de la clubul Good Dragon”, ne-a spus Andreea Szilaghi.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in ARTE MARTIALE