Connect with us

Ştiri din Sălaj

VIDEO. Tânărul care a ucis cu sânge rece o femeie în Anglia este din Sălaj! Vezi ce a zis criminalul


După o muncă titanică de aproape şase ani, în care Poliţia Britanică a audiat aproape 10.000 de persoane, a fost prins ucigaşul proprietarei unei galerii de artă din Bosham, Anglia. Este vorba de un tânăr de 27 de ani din comuna Crişeni care a fost prins miercuri în Dej


În 2013, comunitatea din Bosham era şocată de o crimă ce a avut loc în localitatea Britanică. Mai exact, în noaptea de 29 spre 30 decembrie 2013, un tânăr de 27 de ani, cetăţean român a pătruns prin efracţie în locuinţa unei femei de 55 de ani, Valerie Graves (proprietara unei galerii de artă)  pe care a ucis-o cu sânge rece. Mai exact, conform anchetatorilor, tânărul a lovit-o pe femeie cu un ciocan, provocându-i leziuni incompatibile cu viaţa.

Timpul a trecut şi criminalul era încă neidentificat, astfel că s-a oferit şi o recompensă de 10.000 de lire pentru cine putea furniza informaţii care să-i ducă pe anchetatori mai aproape de criminal. Acesta s-ar fi ascuns într-un apartament din Dej, în care stătea cu chirie.

După 6 ani de căutări, ieri, 10 iulie, la apartamentul din Dej a avut loc o percheziţie domiciliară, iar poliţiştii au pus în aplicare și un mandat european de arestare pe numele tânărului, emis de autoritățile din Marea Britanie, suspectul urmând a fi prezentat magistraților Curții de Apel Cluj, în vederea confirmării mandatului.

La activitățile de astăzi au participat și 4 polițiști din Anglia, documentarea activității infracționale a celui în cauză fiind realizată, în cursul acestui an, de către polițiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale – I.G.P.R., din cadrul  I.P.J. Cluj, cu sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale și I.P.J. Sălaj, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj și în colaborare cu Ambasada Marii Britanii la București – National Crime Agency.

Ulterior, au apărut informaţii conform cărora, tânărul de 27 de ani care a comis odioasa crimă este tocmai din localitatea Gârcei, comuna Crişeni, judeţul Sălaj. Acesta şi-ar fi recunoscut faptele şi urmează să fie extrădat. Sălăjeanul a fost dat în vileag chiar de fosta lui soţie care ar fi luat legătura cu rudele victimei şi le-a spus cine este criminalul.

Sursa video: dej24.ro

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj