Connect with us

FOTBAL

Paşi importanţi la SCM Zalău. Echipa este ca şi înscrisă în Liga a III-a şi afiliată la FRF!


Noul club al municipalităţii a obţinut deja Certificatul de Identitate Sportivă de la Ministerul Tineretului şi Sportului, iar reprezentanţii clubului au depus toate actele necesare la Federaţia Română de Fotbal pentru afiliere şi înscriere în al treilea eşalon


După ce a preluat drepturile sportive şi de participare în Liga a III-a de la Unirea Mirşid, SCM Zalău a început demersurile pentru a putea evolua în al treilea eşalon fotbalistic din România, acolo unde Sălajul nu a mai avut reprezentantă din anul 2017.

Noul club al municipalităţii a aflat joi că va primi 350.000 de lei pentru prima parte de campionat, astfel că activitatea din tur se poate desfăşura în condiţii bune.

Deja SCM Zalău a obţinut Certificatul de Identitate Sportivă de la Ministerul Tineretului şi Sportului, iar în aceste zile, Marcel Doru Ţîrle – consilierul primarului pe probleme de sport, care este şi împuternicit să reprezinte SCM Zalău – se află la Bucureşti pentru a rezolva toate demersurile care se impun la Federaţia Română de Fotbal.

Toate actele au fost deja depuse la FRF, fiind achitată inclusiv garanţia financiară – adică suma de bani pe care clubul trebuie să o depună în contul FRF odată cu înscrierea în campionat.

Astfe, participarea celor de la SCM Zalău în Liga a III-a este aproape ca şi rezolvată. Pentru a nu exista discuţii, cei care se ocupă de club au cerut sprijin juridic, fiind purtate discuţii inclusiv cu juristul Federaţiei Române de Fotbal!

Mai rămâne doar ca SCM Zalău să fie afiliată la FRF, în cadrul unei şedinte extraordinare care urmează să aibă loc în următoarele zile, după care gruparea de sub Meseş va fi înscrisă şi în campionatul Ligii a III-a, care va începe pe 24 august.

Munca cu adevărat la echipă va începe de săptămâna viitoare. Mai întâi se va numi antrenorul, după care se va forma lotul, urmând ca în câteva zile să aibă loc şi reunirea.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL