Connect with us

DIVIZIA A1

Vicecampioana României şi-a adus libero din Serbia


Gruparea de sub Meseş a început să fie activă pe piaţa transferurilor şi a ajuns la o înţelegere cu Goran Skundric, un libero cu experienţă, care este internaţional sârb. În vârstă de 31 de ani, voleibalistul vine de la Vojvodina Novi Sad, dar în trecut a mai evoluat şi în România, la Tricolorul Ploieşti şi Tomis Constanţa


Din cauza problemelor financiare, Volei Municipal Zalău a stagnat în ceea ce priveşte alcătuirea lotului pentru sezonul 2019 – 2020. Astfel, mai mulţi jucători au plecat în această vară, dar s-au ales şi cu restanţe financiare, iar achiziţiile pentru stagiunea următoare au întârziat să apară.

Din punct de vedere al conducerii, problemele financiare s-au rezolvat, iar în aceste zile au fost anunţate şi primele transferuri. Pe postul de extremă a fost adus brazilianul Rogerio Mineiro, iar în locul libero-ului Philipp Kroiss – cel care a plecat de la Zalău după terminarea sezonului – a fost transferat Goran Skundric.

În vârstă de 31 de ani, voleibalistul este internaţional sârb şi are un CV bogat, el evoluând  în trecut la echipe importante din România, dar şi în alte ţări.

În stagiunea 2015 – 2016 a fost la Tomis Constanţa, iar în sezonul 2016 – 2017, Skundric a evoluat la Tricolorul Ploieşti.

Libero-ul care măsoară 1,97 m a trecut şi prin Franţa, la Grand Nancy Volley-Ball, în perioada 2017 – 2018, iar în ultimul sezon a fost la puternica formaţie din Serbia -Vojvodina Novi Sad.

Tot în ţara natală, jucătorul a mai fost la echipe precum Ribnica Kraljevo, Derdap Kladovo şi Klek Srbijašume.

 

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1