Connect with us

DIVIZIA A1

 CS Volei Municipal Zalău va avea un buget diminuat


Potrivit primarului Ionel Ciunt, vicecampioana României va beneficia de o susţinere financiară mai mică pentru sezonul 2019 – 2020, sub 3 milioane lei


Faţă de anul trecut, la Volei Municipal Zalău lucrurile se mişcă foarte încet, cu toate că au trecut deja două luni de la terminarea sezonului. În tot această perioadă, la vicecampioana României au fost probleme financiare în ceea ce priveşte acoperirea acelui procent de 10%, iar jucătorii nu şi-au văzut salariile pe ultimele luni.

Nu ştim cum s-au putut rezolva aceste probleme dar conducerea vicecampioanei a întocmit deja proiectul de finanţare pentru sezonul 2019 – 2020, care se află în momentul de faţă în analiză, pentru a putea primi finanţare.

Potrivit primarului Ionel Ciunt, pentru stagiunea următoare, Volei Municipal Zalău va avea un buget mai mic din parte autorităţilor locale, mai ales că Primăria a trebuit să aloce bani şi pentru SCM Zalău, care în acest an va funcţiona cu o secţia de fotbal, urmând să aibă echipă în Liga a III-a.

“Echipa de volei are acum în evaluare contractul pentru finanţarea clubului. Cred că în şedinţa de joi se va termina evaluarea contractului şi  vom avea şi pentru ei stabilirea sumei pe care o alocăm pentru sezonul următor.  Volei Municipal Zalău va avea un  buget diminuat faţă de anul trecut, sub 3 milioane de lei”, ne-a declarat Ionel Ciunt.

Primarul Zalăului nu a trecut cu vederea parcursul mai slab din sezonul trecut, în care Volei Municipal Zalău a avut un buget de 3,5 milioane lei, din care autorităţile locale au asigurat 90%, adică 3,15 milioane, în timp ce 10%, adică 350.000 de lei  a trebuit asigurată de conducere din mediul privat.

“În ultimul an ne-am fi dorit locul 1. Am avut o echipă bună, cu sportivi valoroşi, dar în sport se întâmplă uneori să fi cel mai bun, dar să nu fi pe primul loc. Depinde de mulţi factori. Până la urmă am terminat pe locul 2 şi nu a fost un sezon ratat”, a spus primarul.

În sezonul trecut, Volei Municipal Zalău s-a clasat pe locul 2, deşi etape bune a fost în fotoliul de lider şi a avut un avans chiar şi de 9 puncte faţă de urmăritoare. În Cupa României, gruparea de sub Meseş a “bifat” încă o nereuşită, după ce ratat finala, fiind învinsă în semifinale de Dinamo.

loading...
loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1