Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Arnold a ieşit biruitor din lupta cu cancerul şi a revenit ACASĂ!


După aproape şase luni în Statele Unite ale Americii, acolo unde doctorii au încercat să îi salveze viaţa, jurnalistul Arnold Schlachter a revenit în România cu zâmbetul de buze!


Jurnalistul Arnold Schlachter fusese diagnosticat cu tumoare cancerigenă agresivă invazivă, iar boala i-a afectat mai multe organe afectate: corzile vocale, laringele, faringele, traheele și esofagul.

În căutarea unui dram de speranţă, zălăuanul a plecat la începutul anului în Statele Unite ale Americii, acolo unde doctorii au încercat să facă o minuni.

După mai multe operaţii şi un tratament costisitor, Arnold a fost salvat din ghearele morţii.

Luna trecută, ultima cură de tratament s-a terminat cu succes şi pacientul aştepta o iodocaptură pentru a-i putea scana corpul ca să se vadă dacă au mai rămas celulele cancerigene.

Din fericire, totul a mers bine! Deşi era aşteptat acasă undeva pe data de 15 iulie, zălăuanul Arnold Schlachter a revenit în România cu zâmbetul de buze!

Totul s-a întâmplat azi, 7 iulie! El a fost aşteptat la aeroport de familie, care astfel a reuşit să îşi vadă visul cu ochii! Arny – tata şi soţul cel care a trecut cu brio peste toate greutăţile vieţii – este bine şi se află din nou în sânul familiei.

La întâlnirea cu soţia sa, Arnold i-a pupat mâna şi i-a mulţumit pentru tot sprijinul de care a dat dovadă în această dificilă perioadă.

“Doamne, îţi mulţumesc că mi l-ai adus pe Arni acasă”, a punctat Anca Schlachter.

Momentul era aşteptat cu satisfacţie de toţi sălăjenii şi nu numai. Cu toţii, s-au mobilizat exemplar în acest an pentru mai multe acţiuni caritabile, prin care au fost strânse sume importante de bani în vedere operaţiilor şi tratamentelor la care a fost supus Arnold.

Vom reveni cu mai multe amănunte peacest subiect, care în ultimele luni a ţinut în suspans o întreagă comunitate locală.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj