Connect with us

Ştiri din Sălaj

MAMĂ CRIMINALĂ. Şi-a omorât în bătaie băiatul de 9 anişori


O femeie din Cluj-Napoca şi-a bătut copilul până când a murit, pentru simplul motiv că ar fi minţit-o. Totul s-a întâmplat sâmbătă seara, când concubinul – un bărbat din judeţul Sălaj – era plecat de acasă


O femeie în vârstă de 40 de ani a sunat aseară la 112, spunând că copilul ei de 9 ani a murit în apartamentul lor din municipiul Cluj-Napoca.

La faţa locului au venit echipaje de intervenţie de la poliţie, pompieri şi ambulanţă. Au început cercetările şi nu a trebuit mult ca oamenii legii să vadă un copil, care prezenta diverite urme de violență pe corp.

“Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat faptul că un băiat în vârstă de 9 ani era decedat, având urme de violenţă pe corp. Acesta a fost transportat la IML pentru efectuarea necropsiei”, a menţionat Alexandru Ionașc, reprezentant IPJ Cluj.

Încă de la început, suspectul a fost chiar mama băiatului. Polițiștii au deschis un dosar penal și au audiază pe mama băiatului, dar şi pe concubinul ei, este vorba de un bărbat din judeţul Sălaj.

Anchetatorii au aşteptat rezultatele necropsiei pentru a vedea dacă băiatul a murit în urma bătăilor sau din altă cauză.

„În urma necropsiei, s-a stabilit că moartea copilului a fost una violentă și a survenit ca urmare a agresiunilor suferite”, au transmis reprezentanții Poliției Cluj.

În cursul zilei de azi, mama băiatului, suspectată că și-a bătut fiul până a murit, a fost reținută şi este acuzată de violență în familie sub forma omorului.

Femeia urmează să fie prezentată magistraților cu propunere de arestare preventivă.

De precizat că mama criminală mai are acasă doi copii, geamănul celui ucis și încă un băiat de 12 ani.

Toți cei trei copii urmau o școală de muzică din localitate. Se pare că cei doi copii rămaşi în viaţă vor fi luaţi din sânul familiei şi vor ajunge într-un centru maternal unde vor primi consiliere psihologică.

Surse din anchetă au arătat că mama lor era foarte agresivă cu ei, lucru cunoscut și de vecini.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj