Connect with us

HANDBAL

Peste 15 jocuri amicale pentru HC Zalău!


În perioada de pregătire din această vară, gruparea sălăjeană va fi implicată într-un adevărat maraton de jocuri de verificare, în vederea creşterii omogenizării lotului care suferit modificări importante


HC Zalău şi-a definitivat programul de vară şi îşi cunoaşte aproape toţi adversarii din perioada de pregătire.

În cantonamentul de la Cheile Grădiştei, formaţia sălăjeană va susţine cinci jocuri amicale, două cu SCM Gloria Buzău, alte două cu Dunărea Brăila şi unul cu campioana SCM  Rm. Vâlcea.

Mai apoi, în luna august, echipa condusă de Gheorghe Tadici are programate peste 10 partide de verificare. Astfel, gruparea de sub Meseş şi-a anunţat participarea la trei turnee de pregătire.

Primul va fi pe terenul campioanei României, în perioada 2 – 3 august, unde HC Zalău va întâlni pe SCM Rm. Vâlcea, SCM Craiova şi Corona Braşov, toate trei fiind reprezentante ale României în cupele europene.

O săptămână mai târziu, în perioada 8 – 10 august, HC Zalău va mai participa la un turneu de pregătire, la Cluj-Napoca unde îşi va măsura forţele cu Universitatea, Minaur Baia Mare şi Măgura Cisnădie.

Al treilea turneu de verificare va fi cel de la Zalău, din perioada 15 – 16 august, unde gruparea de sub Meseş le-a  invitat pe CSM Slatina, SCM Craiova şi “U” Cluj.

Şi în ultimele două săptămâni de pregătire, formaţia sălăjeană va mai disputa cel puţin două jocuri de verificare, cel mai probabil în Ungaria.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL