Connect with us

FOTBAL

Călin Bereschi: “Sper că la SCM Zalău să ajungă cât mai mulţi jucători şi persoane din staff-ul Unirii Mirşid”


Unirea Mirşid a câştigat titlul în Sălaj şi a promovat în Liga a III-a, după care a cedat fără pretenţii drepturile sportive şi drepturile de participare în al treilea eşalon noului club din municipiul Zalău. Totuşi, primarul comunei Mirşid speră ca în lotul echipei SCM Zalău să se regăsească cât mai mulţi jucători de la Unirea


Unirea Mirşid şi-a făcut datorita pe plan sportiv şi a promovat în Liga a III-a după ce a câştigat cu 4 – 2 la general cu Viitorul Ulmeni.

Campioana Sălajului a făcut şi următorul pas, astfel că a cedat drepturile sportive şi de participare în eşalonul superior la SCM Zalău, dar pentru ca Sălajul să aibă echipă în Liga a III-a mai trebuie făcute demersuri, de care se ocupă acum cei de la SCM Zalău.

“Noi am predat drepturile sportive şi de participare în Liga a III-a la SCM Zalău. De aici încolo se vor ocupa cei de la Zalău de toate demersurile. Sper să se găseasă cele mai bune soluţii, astfel încât proiectul privind înfiinţarea echipei şi participarea în Liga a III-a să fie în condiţii bune”, ne-a declarat Călin Bereschi.

Practic, din acest moment, conducătorul de la Unirea Mirşid nu mai are multe atribuţii, dar speră ca în lotul celor de la SCM Zalău să se găsească cât mai mulţi jucători şi persoane din staff-ul Unirii Mirşid.

“Noi sperăm ca la SCM Zalău să ajungă cât mai mulţi jucători ce au fost la Unirea Mirşid, dar şi persoane din staff-ul tehnic. Aşa mi s-ar părea şi normal, dar totul se învârte în jurul noului antrenor şi el va avea un cuvânt de spus în organizarea conducerii tehnice. Mi s-ar părea normal ca la reunire să fie chemaţi toţi jucătorii de la Unirea Mirşid, de la portar şi până la ultima rezervă, împreună cu staff-ul tehnic. Eu preconizez că mai mulţi jucători, dar şi cei din partea tehnică, mă refer la Vasile Jula, Flore Pop şi maseurul Marius Blaj să fie la SCM Zalău. Eu nu am însă puteri depline. Cred că cei de la Unirea Mirşid şi-au făcut treaba, dar acum noi nu mai putem comanda pe banii altora”, ne-a declarat Călin Bereschi.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL