Connect with us

LIGA I

VIDEO. Ghinion pentru Dia Guard, la debutul în turneul final de la Oradea


În primul joc din turneul final al Campionatului Naţional de minifotbal, vicecampioana Sălajului a remizat în fața formației La Bolta Alba Iulia, după care a fost învinsă dramatic la loviturile de departajare


Joi seara, la Oradea, a avut loc festivitatea de deschidere oficială a turnelului final al Campionatului Național de minifotbal, acolo unde participă cele mai bune 20 de formații din toată România.

Între acestea se află și două reprezentante ale județului Sălaj, e vorba de campioana Autovip Garden Șimleu Silvaniei (Grupa C) și vicecampioana Dia Guard Divino Zalău (Grupa B).

Cea care a intrat prima în luptă a fost Dia Guard Divino, care vineri dimineața a întâlnit formația La Bolta Alba Iulia.

Altfel spus, o adversară redutabilă, care în anii trecuți a avut rezultate bune la competițiile naționale, câştigând Cupa României, Supercupa României, iar la Campionatul Regional de la Floreşti s-a clasat pe locul 1!

Chiar şi aşa, sălăjenii au jucat cu dezinvoltură şi s-au ridicat în multe momente la nivelul celor din Alba Iulia.

“Albanezii” au deschis scorul, dar Ciprian Pavel – “argintul viu” din lotul sălăjenilor, a egalat până la pauză, după o pasă bună a lui Raul Stanciu.

În repriza secundă nu s-a înscris, astfel că câştigătoarea s-a decis după executatea loviturilor de departajare.

De la punctul cu “var”, Bogdan Ciaca şi Raul Stanciu au marcat. Din păcate, Andrei Bene a şutat pe lângă poartă şi Dia Guard Divino a ieşit de pe teren învinsă.

Totuşi, gruparea condusă de Florin Marian Raţ se alege cu un punct şi rămâne cu şanse de calificare pentru fazele superioare.

Pentru Ciprian Pavel şi compania, al doilea joc de la Oradea va fi cel cu Corvinul Hunedoara, programat tot azi, de la ora 20.00.

Autovip Garden Şimleu – cealaltă echipă sălăjeană de la turneul final – va debuta azi, de la ora 16.00, în faţa echipei Extratereştrii Bistriţa, nimeni alta decât vicecampioana en-titre a României.

Şi şimleuanii vor mai juca azi încă un meci, de la ora 21.00, adversara fiind Danco Pro Bucureşti, adică formaţia care în anul 2018 a câştigat Cupa României.

 


Dia Guard Divino Zalău – La Bolta Alba Iulia 1 – 1 (1 – 1); 3 – 4 după loviturile de departajare

Pentru Dia Guard Divino a marcat Ciprian Pavel

Dia Guard Divino: Andrei Mocan – Radu Blaga, Andrei Bene, Ciprian Pavel, Raul Stanciu, Bogdan Ciaca, Ionuţ Blaga, Mihai Bode, Sebastian Duma şi Adrian Micaş. Antrenor: Florin Pop; Delegat: Florin Marian Raţ

La Bolta Alba Iulia: Cătălin Ştef – Marian Găldean, Marcel Domşa, Lucian Râşniţă, Nicolae Găldean, Marcel Găldean, Valentin Drăgan, Ionuţ Grozav şi Claudiu Haiduc. Antrenor: Cătălin Buzdea; Delegat: Ioan Gherman


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA I