Connect with us

LIGA I

Flore Pop – delegat Dia Guard Divino: “Ne dorim să atingem performanţa de acum doi ani la Campionatul Naţional”


Vicecampioana Sălajului speră să repete “isprava” din urmă cu doi ani, atunci când echipa din judeţul nostru a reuşit să se claseze pe locul 4 la turneul final


Dia Guard Divino a reuşit să se califice din nou la turneul final al Campionatului Naţional de minifotbal. Cea mai bună performanţă reuşită de gruparea sălăjeană a fost locul 4, obţinut la ediţia din urmă cu doi ani.

La finalul acestei săptămâni, gruparea condusă de Flore Pop şi Florin Marian Raţ va participa din nou la turneul final ce va avea loc la Oradea.

Vicecampioana Sălajului speră să repete performanţa reuşită acum doi ani, însă este foarte dificil, lucru recunoscut şi de Flore Pop, delegatul echipei. Cu toate acestea, în sport nimic nu este imposibil, iar exemplele ar fi nenumărate.

“Este al patrulea an la rând în care ajungem la turneul final al Campionatului Naţional. În fiecare an am avut o prestaţie bună, în special acum doi ani când ne-am clasat pe locul 4.  Luăm  pas cu pas, iar primul nostru obiectiv este să ieşim din grupă, iar ce vom reuşi în plus va fi  un bonus. Ne dorim să atingem performanţa de acum doi ani, dar suntem conştienţi că va fi greu. Acum şi nivelul este mai ridicat, iar echipele sunt mult mai puternice, deoarece se investeşte puternic şi au în lot jucători cu experienţă. Dar şi noi avem valoare şi am demonstrat acest lucru. Ne dorim foarte mult să terminăm acest sezon cu un rezultat bun şi la minifotbal, după ce marea majoritate a jucătorilor au reuşit să promoveze în Liga a III-a cu Unirea Mirşid”, ne-a declarat Flore Pop.

Campionatul Naţional de minifotbal se va desfăşura la Oradea, în perioada 5 – 7 iulie. Dia Guard Divino va debuta în competiţie vineri, de la ora 10.00 împotriva celor de la La Bolta Albă Iulia, formaţia cu care s-a duelat şi la Campionatul Regional N-V de la Floreşti. Atunci, gruparea din judeţul Alba s-a impus cu 2 – 0.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA I